.
Ciężki spot. Rywal może mieć AK,AQs o czym świadczy x na T. Z drugiej strony może grać tak AA czy KK by wyindukować twój bet(w większości przypadków jednak betuje). Przy okazji może obawiać się seta czy str8. Mogł też light raisować squeza co na tym limicie pewnie się zdarza, tym bardziej z pozycją. To takie moje luźne przemyślenia. Skoro już zagrałeś to ja bym gram x/c R.
Czemu mnie to nie dziwi. No to pojebana linia generalnie i mega trudna rozkmina. Czy on tam trzyma ATs, czy może na turnie brał check z ręką w stylu AJ-AK w pikach. A po twoim x na river obstawia że nie masz tripsa i próbuje Cię wyrzucić z rozdania. Blokujesz ręce w stylu 78s więc strit odpada (tym bardziej 7:s 8:s), czy coś w stylu 8:s 9:s co też może grać check turn i potem grać AI river.
spoko linia , nie wiem jaka to sieci i jak gra tam populacja na ps nie zastanawialbym sie dlugo i foldowal rivera. w sumie bez statow i jakiegos feela na goscia tez raczej fold. i next time na tego goscia juz bym uwazal bo moze ladnie ciebie tam ogrywac.
Jeśli bb fish wolałbym callowac pre. Jeśli Co fish a bb passive pre wolałbym też callowac. Jeśli bb reg A Co fish to wtedy przejdzie ten 3bet. Jeśli w tak rzadkiej frekwencji 3betuje te 88 to call do 4bet a. As played raise flop wydaje się dobrym playem, call również. As played donk turn jest spoko. As played na river można by grać wszystko. Podejrzewam że w tym spocie pool w linii bx push będzie miał dobrze wiec bym coś takiego exploit foldowal, ale vs mały siże napewno nie