Witam.
Mam zablokowane konto z powodu tego że przepadły mi dane do logowania (które już się znalazły
) no i źle odpowiedziałem na sekretne pytanie. Teraz gdy proszę o kontakt telefoniczny dostaje po jakiś 15 minutach maila że dzwonili a nikogo nie zastali... Powtarzałem procedurę już dwa razy podając swój numer komórkowy w formacie +48 xxx xxx xxx oczywiście bez spacji. Pytanie co w takim wypadku zrobić podać domowy numer ?? Ma ktoś jakieś pomysły ?
Witam,
skorzystaj ponownie z:
http://content.neteller.com/content/en/requestacallback_pkr.htm
jeśli podajesz numer komórkowy, to wpisz go w formie: xxx xxx xxx (ja dopisałem jeszcze, że to telefon PL). Podaj tam godziny wg ich czasu.
Powinni się z Tobą skontaktować.
Pozdrawiam
Próbowałem i otrzymałem dokładnie tą samą odpowiedź czyli, że próbowali się ze mną skontaktować i nikogo nie zastali a postąpiłem według Twoich instrukcji ;/ już nie wiem co zrobić a nie chce zbytnio zakładać MB.
Witam.
Skorzystaj z innego telefonu w innej sieci lub ze stacjonarnego podając jego numer, zdarzały się przypadki (jeśli dobrze pamiętam to do sieci Play), że nie można było się dodzwonić, natomiast na telefon stacjonarny już tak :).
Pozdrawiam.
tak dokladnie tak bylo, mam telefon w sieci Play i ni cholery nie mogli sie do mnie dodzwonic. Podalem nr domowy no i po problemie.
Czyli już wszystko w porządku i konto odblokowane?
Jeśli tak, to cieszę się, że mogliśmy pomóc Ci
Pozdrawiam.
Jakiś kolega podpiął mi się pod wątek, po moim jeszcze nie właśnie podałem numer telefonu stacjonarnego i czekam na efekty dam znać
// EDIT : sprawa rozwiazana wlasnie w taki sposob jak podpowiedziales. Dzieki za pomoc pozdrawiam