Przejdź do forum
Wpłata na neteller ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wpłata na neteller brak własnego konta mb

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
2,162 Wyświetlenia
jesica88345
PokerStrategist

Witam mam pytanie planuje założyć konto na netellerze jednak mam maly problem ponieważ nie posiadam własnego konta bankowego ponieważ zawsze korzystałem z konta żony i tu mam pytanie do państwa czy mógłbym swoją pierwszą wpłate na netelera zrobić przez konto żony lub żony kartę kredytową.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
emomaniac
Oldschool Grinder

Witam

Co to za bank ? Powinien mieć w ofercie konto wspólne...

Nie radzę kombinować, bo potem będzie płacz, że "nie chcą wypłacić pieniędzy złodzieje". Temat wielokrotnie wałkowany.

Konto na netku możesz oczywiście założyć, jednak będziesz ograniczony pewnymi limitami

Masz - https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=383730 reszty poszukaj:coolface:

Odpowiedz
Cytat
jesica88345 Autor wątku
jesica88345
PokerStrategist

No a mam pytanie jeszcze takie czy jak założę konto na netellerze na żonę a moje konta pokerwe mam oczywiście na siebie czy może być jakiś problem z wplata czy wyplata ??? z pokeroom

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej,

We wszystkich regulaminach poker roomów, e-portfeli jest zapis, że nie wolno dokonywać wpłat/wypłat z kont osób trzecich, więc problem może być. Czy będzie zawsze? Tego nie wiem, ale po co ryzykować?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
RADJA175
PokerStrategist

Ja kilka razy wpłacałem na poczcie i nigdy nie maiłem problemów. Kasa zawsze dotarła. Dlatego jak masz wątpliwości i nie masz konta to polecam tą formę.
pozdrawiam r

Odpowiedz
Cytat