Witam mam pytanie planuje założyć konto na netellerze jednak mam maly problem ponieważ nie posiadam własnego konta bankowego ponieważ zawsze korzystałem z konta żony i tu mam pytanie do państwa czy mógłbym swoją pierwszą wpłate na netelera zrobić przez konto żony lub żony kartę kredytową.
Witam
Co to za bank ? Powinien mieć w ofercie konto wspólne...
Nie radzę kombinować, bo potem będzie płacz, że "nie chcą wypłacić pieniędzy złodzieje". Temat wielokrotnie wałkowany.
Konto na netku możesz oczywiście założyć, jednak będziesz ograniczony pewnymi limitami
Masz - https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=383730 reszty poszukaj:coolface:
No a mam pytanie jeszcze takie czy jak założę konto na netellerze na żonę a moje konta pokerwe mam oczywiście na siebie czy może być jakiś problem z wplata czy wyplata ??? z pokeroom
Hej,
We wszystkich regulaminach poker roomów, e-portfeli jest zapis, że nie wolno dokonywać wpłat/wypłat z kont osób trzecich, więc problem może być. Czy będzie zawsze? Tego nie wiem, ale po co ryzykować?
Pozdrawiam
Ja kilka razy wpłacałem na poczcie i nigdy nie maiłem problemów. Kasa zawsze dotarła. Dlatego jak masz wątpliwości i nie masz konta to polecam tą formę.
pozdrawiam r