Przejdź do forum
Weryfikacja NETELLE...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Weryfikacja NETELLER

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,544 Wyświetlenia
Peterus24

Witam,
Jest to trochę nie pojęte. Zarejestrowałem się na NETELLER dwa tygodnie temu. Półtora tygodnia temu wysłałem im skany dowodu osobistego i wyciągu konta bankowego. Nadal jestem niezweryfikowany :f_confused:

Na moneybookers weryfikacja trwała dwa dni, a tutaj ani słychu ani widu :ayfkm: Czy oni tak do wszystkich, czy po prostu ja przeszkadzam im w pracy. Przecież to im powinno zależeć abym wypłacał i wpłacał pieniądze, żeby oni mogli zarabiać :facepalm:

Ktoś może powiedzieć ile trwała u nich pierwsza weryfikacja?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Witam,

u mnie trwało to około 3 dni. Zapytaj supportu, czy otrzymali Twoje dokumenty, zawsze mogło się zdarzyć, że Twój mail nie dotarł do adresata.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Peterus24 Autor wątku
Peterus24

Dla mnie to też nie pojęte. Z drugiej strony, to co to za traktowanie klienta, przecież ja wysyłam tak cholernie ważne dokumenty i "niby zaginęło" :facepalm: Co za firma :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Witam,

nie pisałem, że oni stracili, lecz mogło zaginąć po drodze.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
queristo

To ja się podepnę żeby nie mnożyć tematów.
Czy na skanie dowodu wysłanym do netka muszą być widoczne wszystkie dane, czy tak jak w przypadku weryfikacji na PS wzór podpisu może być zamazany?

Odpowiedz
Cytat

Witam,

nic na ten temat nie znalazłem w FAQ, musisz zapytać bezpośrednio supportu Neteller.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat