Przejdź do forum
Swieta swietami ale...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Swieta swietami ale... zerowy kontakt

17 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
974 Wyświetlenia
WaRdanceR
PokerStrategist

Juz mnie to nudzi, zawracam glowe tu adminom piszac posty, ale to sie zaczyna robic denerwujace.

Wyplacilem z FTP na NT ponad 60 godz temu pieniadze, jednak maile roznily sie na FTP mam inny i jak wysylalem to kliknalem zeby automatycznie mi sie wypelnily kolumny. Wynik tego taki ze nie ma pieniedzy nigdzie.

Pisalem do supportu tego samego dnia poprzez formularz z ich strony. Nikt nie odpowiedzial, napisalem 2go maila wczoraj i tez cisza...

Nie wiem czy oni tam maja jakies swieta czy nie. Mogliby z łaski swojej przynajmniej odpisac, a to ze mam czekac to wiem, tylko jezeli pisza max 48godz a na maile jak to napisali w regulaminie niecaly 1 dzien sie czeka (chyba, ze nie ma pana od danego jezyka, tyle ze pisalem w ang a chyba takich posiadaja) to powinni sie odezwac.

16 odpowiedzi

Cześć WaRdanceR,

bardzo mi przykro, ale jak sam zauważyłeś, mamy czas świąteczny i nawet ludzie z supportu potrzebują odpoczynku, aby móc wrócić do pracy i pracowicie odpowiadać na maile oraz prośby klientów.

Proszę się uzbroić w cierpliwość.

Pozdrawiam,
dohpaZ

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witaj.

To już drugi Twój temat dotyczący Twojego problemu, w poprzednim odpisałem Tobie, że jeśli adres na FTP i Netellerze się różni to Twoja wypłata nie wyjdzie nawet z FTP (bo dane nie będą się zgadzać), dlatego nie wiem dlaczego usilnie starasz się zasypywać Netellera mailami w tej sprawie.

Rozumiem, że popełniłeś błąd nieumyślnie, ale tutaj chodzi o kwestie bezpieczeństwa - chyba nie chciałbyś by ktoś mógł od tak zalogować się na Twoje konto i wypłacić pieniądze na byle jakie inne konto MB/Neteller/Bankowe bez najmniejszych problemów...

Cierpliwości - wszystko wyjaśnisz, Twoje pieniądze nie zginą.

Pozdrawiam.

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist

Odpisali:
hank you for your email.

Your NETELLER account shows that no transfer from a merchant has been made to your NETELLER account. Please contact the merchant and inform him that you put in the wrong email address, so he can reverse the transaction and you can make the transfer again.

ten merchant to FTP jest?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Tak, chodzi tutaj o FTP i jest tak jak napisałem. Twoja wypłata nie przeszła jeszcze procesu weryfikacji na FTP i zapewne nie przejdzie ze względu na nieprawidłowe dane.

Pozdrawiam.

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist

Czy moge zmienic e-mail na netellerze?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Tak, Rachunek->Moje informacje->Adres e-mail i klikasz "edytuj swoje dane".

Pozdrawiam.

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist
WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist

5 dni minelo, czekam nadal, wczoraj mi z FTP odpisali, ze wiedza ze czas to dla mnie priorytet itd itd i gowno zrobili... nie pisze juz do nich tylko z wielkim zalem patrze na to co robia

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist

6ty dzien.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Weryfikacja na FTP może trwać sporo czasu, zwłaszcza jeśli dane się nie zgadzają tak jak w Twoim przypadku.
Nie masz wyjścia jak uzbroić się w cierpliwość, a był przypadki, że ludzie czekali nawet dwa tygodnie i musieli przesyłać odpowiednie dokumenty.

Wszystko to dla dobra użytkowników, nie chciałbyś chyba, aby ktoś mógł włamać się na Twoje konto i wypłacić Twoje pieniądze na konto o innych danych bez żadnej weryfikacji?

Pozdrawiam.

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist

zmienilaem juz maila na neteller i napisalem im juz kilka dni temu, jak wyglada sprawa i zeby zwrocili mi pieniadze na konto bo i tak musze je wyplacic jeszcze raz.

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist

Dzisiaj 12ty dzien... Juz dawno stracilem cierpliwosc i na pewno nigdy juz na FTP nie zagram.

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist

14 dni, pelen profesjonalizm

Cześć.

"Na wszystko co cenne w życiu, trzeba trochę poczekać" ;)

Pamiętaj że to błąd z Twojej strony, a weryfikacja zajmuje czasami kilka/kilkanaście dni.

Jak już pisali Ci dzielni moderatorzy, musisz być cierpliwy bo wyliczanie dni na naszym forum nie załatwi Twojego problemu.

Pisz do FTP z adresu mailowego, który rejestrowałeś, a oni z pewnością wyjaśnią sytuację.

Mają jeszcze niezłe zamieszanie po czarnym piątku, trzeba wziąć to pod uwagę.

Pozdrawiam

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR
PokerStrategist

ja to wszystko rozumiem ale musze gdzies swoja zlosc wyladowac.
Adres zmienilem na netellerze.

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez WaRdanceR
ja to wszystko rozumiem ale musze gdzies swoja zlosc wyladowac.

To polecam jakiś worek bokserski, tudzież pobiegać trochę ;)

Ostatnio sam przerabiałem dość długi okres oczekiwania po tym Czarnym Piątku :f_ugly: