Przejdź do forum
Request a call nete...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Request a call neteller

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,047 Wyświetlenia
Kaeresen

Jak długo czeka się po wysłaniu requesta na telefon od przedstawiciela firmy? Było napisane, że ktoś skontaktuje się w przeciągu godziny, ale zakładam, że są to jedynie czcze przechwałki.

5 odpowiedzi
Mooris

Witaj

Do mnie zadzwonili właśnie w ciągu godziny :) Muszę przyznać, że myślałem tak jak Ty, a w dodatku były to jeszcze godziny wieczorne - ale miło się zaskoczyłem :)

Pozdrawiam

Yrly

jak przechodzi sie weryfikacje to oni sami dzwonia czy trzeba sie gdzies o to upomniec bo nie widze niczego w opcjach

kustra

chyba trzeba, jeżeli Ci nie zadzwonię. Na tym chacie napiszesz pani i ktoś zadzwoni.
Możesz poprosić o rozmowę po polsku, ale wtedy chyba trwa to do 3h. Możesz rozmawiać po angielsku, ale moje wszystkie rozmowy były po prostu żałosne.
Panie mówiły łamaną angielszczyzną z jakimś muzułmańsko-szkockim akcentem, śmiesznie to wszystko wyglądało.

Yrly

moze mi ktos pokazac jak wlaczyc tego czata screen albo cos bo w kontakcie sa tylko web mail form itd. no kurde strony mb i netka to jakas parodia nic nie ma normalnie wyszczegolnionego trzeba szukac gdzies po jakis zakamarkach

Yrly

ok znalazlem lol chata wylaczyli od marca 2010 roku...