Cześć mam pytanie czy mogę przelać kasę z Skrilla na Netellera bez pośrednio po założeniu kąta na Netell. Była byto 1 wpłata na to konto .
Hej stawowylukasz,
niestety, nie ma takiej możliwości.
Oba portfele elektroniczne są konkurencyjne w stosunku do siebie i dlatego nie oferują usługi przelewu pomiędzy kontem na Skrill i kontem na NETELLER.
Pozdrawiam
Cześć dzięki za odpowiedz . Jeszcze jedno pytanie czy konto Neteller jest darmowe . Bo wyczytałem że są naliczane jakieś koszta za nie korzystanie przez 14 mię , ile naliczają ?.
Hej,
pozwolę zacytować sobie fragment FAQ ze strony NETELLER:
Opłata administracyjna NETELLER
Opublikowano 2011-11-07 04:14 PM | Zaktualizowane 2012-06-13 12:13 PM
Czy jest opłata za brak aktywności na rachunku NETELLER?
Jeśli nie korzystasz z rachunku NETELLER przez okres 14 miesięcy z zachowaniem na rachunku salda, obciążymy Cię opłatą administracyjną w wysokości do 30 USD. Miesiąc wcześniej otrzymasz o tym powiadomienie pocztą e-mail. Opłata ta będzie naliczana raz w roku aż do momentu, gdy skorzystasz z rachunku lub saldo rachunku osiągnie zero.
NETELLER nigdy nie spowoduje przejścia Twojego rachunku na saldo ujemne. Jeśli skorzystasz z rachunku przed 15 dniem przyszłego miesiąca, opłata nie zostanie naliczona. Jeśli masz poniżej 30 USD lub równowartość tej kwoty na rachunku NETELLER, obciążymy Cię tylko posiadaną kwotą, pozostawiając rachunek na saldzie zerowym. Nigdy nie obciążymy opłatą administracyjną Twojej karty kredytowej ani rachunku bankowego.
Opłata zostanie naliczona niezależnie od tego, czy Twój rachunek jest otwarty, czy zamknięty, o ile pozostało na nim jakiekolwiek saldo.
Aby uniknąć tej opłaty, zaloguj się do rachunku i przeprowadź tranzakcję. Może to być dowolna tranzakcja. Może to być wpłata, przelew do znajomego, przelew do lub z innej witryny www albo wypłata pozostałych środków.
Pozdrawiam
Da się to zrobić, jeśli zaczekasz na netellerowską kartę Net+. Po prostu wpłacasz na Skrill korzystając z tej karty jak z każdej innej.
edit: Na neteller wpłacisz skrillowską kartą identycznie.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Opcja przelewu kartą Skrill na Netellera nie działa. Sprawdzałem kilka razy, nie rejestruje mi karty Skrill.
Na Skrill wpłaciłem Netellerowską kartą Mastercard bez żadnego problemu. Dlatego założyłem że Skrillowską Mastercard wpłacisz analogicznie na Neteller. To dla mnie zaskoczenie, jeśli nie działa z jakiegoś powodu.