zablokowali mi konto bo nie pamiętałem hasła,a skrzynka email jaką podałem przy rejestracji nie istnieje (31.pl),co teraz?
Witaj,
Musisz skontaktować się inną drogą niż mailową np. dzwoniąc do obsługi: http://www.neteller.com/support/
Powodzenia!
Pozdrawiam.
Cześć tammking,
nie ma aż tak źle, gdyż jeśli Twoje konto zostało zablokowane z powodu wprowadzenie błędnego hasła, możesz zaznaczyć opcje, aby do Ciebie oddzwonili.
Jeśli Twój rachunek został zamknięty lub zablokowany, możesz poprosić o oddzwonienie, korzystając z przycisku „Proszę do mnie zadzwonić” widocznego na rachunku NETELLER. Przedstawiciel działu pomocy technicznej NETELLER oddzwoni w ciągu 1-3 godzin.
Wszystko na ten temat znajdziesz na poniższej stronie:
Pozdrawiam.
Witam
Problem a wiec przy probie przelewu wyskakuje komunikat że nadawca lub odbiorca ma przekroczony limit przelew z netka na netka kiedys mialem taki problem juz przy zaplacie za hm teraz znow a nic nie bylo robione w osttanim czasie i wczesniej kumpel przelal na moje konto spokojnie pewna kwote a teraz takie cos wie ktos co i jak z tym ?
Hej hks83,
czy masz zweryfikowane konto na NETELLER? Jeśli nie, to na takim koncie można dokonywać jedynie transakcji do pewnej kwoty i jeśli kwota ta się wyczerpie, nie można juz dokonywać żadnych transakcji bez weryfikacji konta:
-> Rodzaje i limity rachunków NETELLER
Pozdrawiam.
Witaj dohpaZ ja mam zweryfikowane konto posiadam tez karte z tego co wiem kumpel też ma zweryfikowane bo dzwonili do niego wiec dziwne to ale poczytam co tam podesłałeś
dzieki i pozdrawiam