Przejdź do forum
Problem z wypłatą n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z wypłatą neteller

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,645 Wyświetlenia
Panadol

Mam pytanie dotyczące wypłaty

wypłacałem dzisiaj pieniądze z konta neteller
niestety bankomat nie wypłacił pieniędzy ale przeprowadził transakcje...!!!

nie wiem czy pieniędzy brakowało w bankomacie czy awaria.. ale saldo na moim rachunku neteller się zmniejszyło, nie dostałem żadnego potwierdzenia transakcji w postaci pokwitowania.

czy mieliście podobne sytuacje ?

6 odpowiedzi
MonaiPlox

Ja mialem owszem ale z Mbankiem, nie wiem na ile mozna to porownac.

Otoz chcialem wyplacic z bankomatu pare stów ale podczas trazakcji bankomat sie jakby zawiesil i po kilku minutach oddal karte, jak chcialem znow wyplacic to mi wyskoczylo ze brak srodkow. Zadnego druczku ofc nie dostalem. Pobieglem do siebie i na necie w histori przelewow widnieje ze pobrano z bankomatu tyle i tyle, a kasy ani potwierdzenia nie ma.

No to dzwonie do banku okazalo sie ze mieli awarie w bankomatach tej sieci (euronet) i teraz musza zweryfikowac czy bankomat nie wydal tej kasy mimo iz zostala ona zdjeta z konta. Tydzien czekalem az sprawdzili ze rzeczywiscie z bankomatu nie wyszly pieniadze i mi oddali na konto.

Nie wiem jak z neteler ale powinienes skontaktowac sie z nimi bo moze to wlasnie to.

Panadol Autor wątku
Panadol

no spoko dzięki za info

mam nadzieje, że kasa szybko wróci ;)

Panadol Autor wątku
Panadol
imgoingtomirage

Ktoś z rodziny miał tak, że wpłatomat się zjebał podczas wpłacania, kasy nie oddali do dzisiaj (mBank) i uważają, że to nie ich wina ani problem.

W Twoim wypadku imo musisz reklamować sprawę u właścicieli bankomatu (sieć, albo bank) i poczekasz sobie najmniej 30 dni (tyle mają czasu na rozpatrzenie reklamacji), jeśli dostałeś jakiś kwitek, a kasy nie to może być łatwiej rozwiązać sprawę, jeśli natomiast nie masz ani kasy ani kwitu to możesz mieć problem i kaski nie zobaczyć, bo mogą stwierdzić, że po podliczeniu pieniędzy w bankomacie po danym dniu wszystko się zgadza i nie ma tam nadwyżki, wtedy zostanie Ci droga sądowa.
Jeśli to wina bankomatu, to Neteller tutaj nie ma nic do gadania bo kasa poszła z konta, a bankomat jej nie wypłącił więc imo nic nie wróci samo na konto.

GL w takim razie.

coorchuck

miałem identyczną sytuacje ponad tydzień temu i do tej pory kasy nie mam na koncie:/

coorchuck

masz panadol napisane że transakcja "w toku" ?