Przejdź do forum
Problem z weryfikac...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z weryfikacją

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
597 Wyświetlenia

Witam,

Wszystko szło gładko do czasu scanu dowodu i głupiego rachunku potwierdzającego moje dane którego nie mam(rachunku za gaz etc). Scan dowodu nie przyjeli mi z 2 razy bo był nie wyraźny próbowałem też wypelniać formularz 2 razy o rozmowe telefoniczną lecz nic z tego. Denerwujące jest to że potrzeba 1000 rzeczy żeby wypłacic kase która sam tam wpłaciłem. Ktoś ma też takie problemy?

5 odpowiedzi

Witam,

jeśli nie posiadasz żadnego rachunku za usługi komunalne, to po prostu idź do sklepu i kup coś prosząc o wystawienie faktury VAT. Podajesz na niej aktualny adres i możesz ją przesłać do Neteller celem potwierdzenia adresu.

A co się działo, gdy próbowałeś wypełniać formularz proszący o rozmowę telefoniczną? Strona się nie chciała dalej ładować, czy nie dzwonili?

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie czynili nic niestety żadngo telefonu ani nic ;]

salyk

Napisane przez SwindlerFraud
Nie czynili nic niestety żadngo telefonu ani nic ;]

Spróbuj w poniedziałek z rana raz jeszcze.
Request a callback from Neteller

Zawsze oddzwaniają. Może numer telefonu źle wpisujesz? Jeśli podajesz nr komórkowy to wpisz go:
0048xxxyyyzzz

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki spróboje ponownie tą rozmowę przez tel. bo ja wychodzi na to ze zle wpisywałem tzn tak: 48xxxx bez tych dwoch 00. dzieki za informacje;]

salyk

Napisane przez SwindlerFraud
Dzięki spróboje ponownie tą rozmowę przez tel. bo ja wychodzi na to ze zle wpisywałem tzn tak: 48xxxx bez tych dwoch 00. dzieki za informacje;]

Możliwe, że przez to mieli problem z dodzwonieniem się do Ciebie.
Daj znać czy sprawa się rozwiązała :f_thumbsup: