Przejdź do forum
Podonoszenie status...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Podonoszenie statusu do extended

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
743 Wyświetlenia
queste

Witam! Jestem w trakcie podnoszenia statusu na netellerze,ale mimo,że wypełniłem wszystkie czynności z opcji pierwszej (są już zatwierdzone na zielono) to po kliknięciu ukończ podnoszenie statusu status się nie zmienia :(. Miał ktoś może taki problem?

6 odpowiedzi
Urbi23

Witam,

Może po prostu trzeba chwilę poczekać? :) Podniesienie statusu nie jest automatyczne, weryfikacja wszystkich danych jest ręczna

Pozdrawiam

queste Autor wątku
queste

też tak myślałem na początku,ale czekam już tydzień ;/

prOlli

wysłałeś im dokumenty i miałeś telefoniczną rozmowę weryfikacyjną z ich konsultantem?

Hej queste,

ja czekałem prawie 2 tygodnie na weryfikację danych. Dopiero wtedy, gdy otrzymasz od nich maila z potwierdzeniem akceptacji dokumentów będziesz mógł przeprowadzić z nimi rozmowę telefoniczną.
Jeśli podczas rozmowy wszystko będzie się zgadzać, status Twojego konta zostanie zmieniony na extended.

Pozdrawiam.

ajej87

Mam również identyczną sytuację jak autor tematu, z tą tylko różnicą, że czekam krótko jak na razie.

Wybraliśmy opcję 1, tam nie trzeba prowadzić rozmowy telefonicznej, przynajmniej w opcjach tego nie ma...

salyk

Chłopaki, najlepiej zamówcie rozmowę telefoniczną, szybko sprawnie i skutecznie załatwicie ten problem :f_thumbsup:

Request a callback from Neteller