Przejdź do forum
Płatność na stacji ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Płatność na stacji Neste

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,048 Wyświetlenia
Siekier24

Wczoraj próbowałem zatankować samochód na stacji Neste i odrzuciło mi płatność. Ktoś spotkał się z takim problemem? Kasa na koncie na pewno była, wcześniej płaciłem w sklepie bez problemu.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witaj,

Niektóre stacje benzynowe nie akceptują płatności kartami NETELLERa i Skrilla, jak widać także Neste.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
mwujek

Dodatkowo na NESTE działa to tak, że najpierw deklarujesz ile chcesz zatankować i te środki blokują Ci się na karcie, potem tankujesz i dodatkowo pobiera dokładną kwotę za ile zalałeś, a tamta blokada trwa jeszcze około tygodnia, po czym środki zostają odblokowane. W praktyce wymaga to byś na koncie miał dwukrotność kwoty tankowania ;)

Odpowiedz
Cytat
tematznany

Ja wczoraj około 20stej nie mogłem zapłacić kartą w 2 sklepach. Pisalo że transakcja odrzucona.
Czy może dzisiaj ktoś płacił i jest już ok?

Co do stacji neste nie polecam tam tankować. Najpierw musisz wrzucić określoną sumę a poźniej dopiero lejesz za nią paliwko. Zdarzylo się że ktoś wrzucił kasę i nie mógł zatankować bo coś się zblokowało. Zadzwonił na nr podany na dystrybutorze i powiedzieli mu że sprawa zostanie załatwiona w ciągu paru dni. Osoba nie miała przy sobie więcej pieniędzy a bak pusty i musiała pojechać na inną stację, gdzie zastawiła telefon.
Diesla polecam z BP, shell, lotos.
taki off post :]

Odpowiedz
Cytat

nie mozna placic na neste karta moneybokers, ale na innych stacjach spoko, tam maja takie same terminale jak w sklepie wiec wszystko jest si, a neste ma jakies inne co nie akceptuja prepaid

Odpowiedz
Cytat