Przejdź do forum
Pierwsza wpłata i p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pierwsza wpłata i pytanie o kartę

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
505 Wyświetlenia

Hejka
Założyłem sobie netka, na razie bez upgrade'u i mam takie pytanka.

1. Czy jak po pierwszej wpłacie i pobraniu bonusu ( 10% ) od razu przeleje z powrotem na swoje konto większą część kasy to czy będzie z tym problem? Nie uśmiecha mi się trzymać tam 100e na potencjalne zakupy.

2. Czy muszę mieć upgrade konta lub kartę by móc wykonywać transfer pomiędzy roomami?

6 odpowiedzi

Cześć Estoroth,

nie będzie problemów z przelewem.

Problem polega na tym, że konto Express (bez upgrade'u) ma ograniczone funkcje. Przede wszystkim nie możesz przelewać większej sumy pieniędzy na konto i z konta. Jeżeli suma przelewu przekroczy 1100$, to konto zostanie zablokowane celem przeprowadzenia weryfikacji danych i zmiany statutu konta na Extended.

Nie opłaca się więc czekać.

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za info.
Właśnie upgrade'owalem konto. Muszę przyznać że poszło to bardzo sprawnie, i bez problemów.
1. Wysłanie skanów
2. Rozmowa telefoniczna
3. "Thank you, your account was just upgraded"
_biggrin: _biggrin: _biggrin:

Pamiętaj, że 10% bonusu otrzymasz nie od kwoty, którą przelejesz na swoje konto, lecz od kwoty, którą zapłacisz za jakiś towar/usługę lub przelejesz na poker room.

Napisane przez MissNatalia
Nie ma za co!

Tak, peldren ma rację oczywiście. Tak, jak napisane jest w T&C:

All new NETELLER members receive 10% up to 10€ on first transfer to a merchant.

Pozdrowionka,
Nat.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez dohpaZ
Pamiętaj, że 10% bonusu otrzymasz nie od kwoty, którą przelejesz na swoje konto, lecz od kwoty, którą zapłacisz za jakiś towar/usługę lub przelejesz na poker room.

Napisane przez MissNatalia
Nie ma za co!

Tak, peldren ma rację oczywiście. Tak, jak napisane jest w T&C:

All new NETELLER members receive 10% up to 10€ on first transfer to a merchant.

Pozdrowionka,
Nat.

Too late :facepalm: w weekend zapakowałem 10$ na starsy bo chce się wyprowadzić. Całego $ dostałem.
No ale nie zawsze musi być kawior, zmieniłem prace, mam wyrozumiałą dziewczynę, zmienilem pracę i targetuje 20k rąk miesięcznie _rolleyes:, jakoś przezyje 9$ _p:

Przepraszam, że nie podałem Ci wcześniej tej wiadomości, ale dopiero niedawno się o tym dowiedziałem :(

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez dohpaZ
Przepraszam, że nie podałem Ci wcześniej tej wiadomości, ale dopiero niedawno się o tym dowiedziałem :(

Nie ma problemu :) spotkało mnie juz duzo szczescia w tym roku _thumbsup: wracam do gry i tylko to się liczy. Teraz chce zdobyć złoto grając NL2 :facepalm: