Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nowe ID

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
911 Wyświetlenia
dorota1978

znow zmiana ID secure??? poprosili o nowe haslo, dodali 3 pytania zabezpieczajace i dali nowe ID stare zaledwie bylo 1 miesiac.......ktos mial juz to dzis po zalogowaniu?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Urbi23

Witam,

Owszem, jest to akcja od wczoraj, standardowe procedury bezpieczeństwa

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez dorota1978
znow zmiana ID secure??? poprosili o nowe haslo, dodali 3 pytania zabezpieczajace i dali nowe ID stare zaledwie bylo 1 miesiac.......ktos mial juz to dzis po zalogowaniu?

Witam,

wiele osób ;)
Miałem właśnie zakładać wątek, aby wszyscy byli na to przygotowani.

Z tego co widzę, to zwiększają bezpieczeństwo.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Wszyscy :).

Nowe hasło + nowy secure ID + nowe 3 odpowiedzi na wybrane pytania zabezpieczające.

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez dorota1978

Cześć,

też to miałem wczorja i jak powiedziała pani z supportu, podnoszą poziom bezpieczeństwa. Także jak już powiedzieli panowie powyżej, pełen standard, ale może to być przypadkowo niemiłe zaskoczenie, jeśli ktoś akurat na gwałt potrzebuje skorzystać z usług Netka.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Jozio0506

No właśnie mnie dzisiaj też tak samo jak autor wątku "poprosili o nowe hasło, dodali 3 pytania zabezpieczajace i dali nowe ID". Rozumiem, że wszystko jest w porządku skoro taki wątek się tu pojawił? :). Better safe than sorry .

Odpowiedz
Cytat

Witam,

jeśli było to Twoje pierwsze logowanie od sierpnia (bo wtedy chyba nastąpiła ta zmiana), to wszystko w porządku.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Jozio0506

Hmm, nie było, logowałem się na pewno jeszcze we wrześniu. Po wprowadzeniu nowych danych dostałem jeszcze jakiegoś maila niby od netellera, ale pełnego krzaków zamiast polskich znaków i w ogóle całego się sypiącego graficznie - co nie zdarzało się jeszcze netellerowi. Dziwne.

Odpowiedz
Cytat

Hej,

jeśli nie jesteś w 100% pewien, czy to rzeczywiście była akcja Neteller, to musisz się skontaktować z supportem Neteller i opisać całą sprawę oraz zapytać, czy rzeczywiście wymagali od Ciebie zmiany ID.

Piszę dlatego, że po zmianie ID w sierpniu wielokrotnie się logowałem i nie byłem ponownie proszony o kolejną zmianę ID.

Powodzenia i pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat