Przejdź do forum
Niepełne nazwisko n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Niepełne nazwisko na profilu

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
630 Wyświetlenia
Maciekelo
Oldschool Grinder

Witam,

Sprawa jest taka, że zarówno na profilu mojego netka jak i na karcie którą dostałem parę dni temu mam niepełne nazwisko. Problem polega na tym, że mam jakby zjedzone polskie litery. Zastanawiam się czy mogę mieć w przyszłości jakieś problemy z tym związane? Dodam że wysyłałem im skan mojego dowodu, który został zaakceptowany. Jeżeli macie jakieś info na ten temat to będę wdzięczny za podzielenie się nim ;)

Pozdrawiam

2 odpowiedzi

Witam,

"zjedzone" znaczy, że zostały one całkowicie pominięte i zastąpione pustymi znakami, czy inaczej to wygląda?

Jeśli chodzi o problemy z kartą, to czasami przy dokonywaniu zakupów za większe pieniądze trzeba pokazać dokument ze zdjęciem. Wówczas, jeśli ten dokument i karta są wystawione na inne nazwisko, to sprzedawca w sklepie nie przyjmie Ci karty. Przypadki takie są wprawdzie sporadyczne, ale jeśli już się przytrafią, to są nieprzyjemne.
Sam dość często korzystam z karty Neteller i jak na razie spotkałem może ze dwa sklepy, które w ten sposób sprawdzają właściciela karty.

Spróbuj wyjaśnić tę sprawę z supportem Neteller, taka moja rada.

Pozdrawiam.

Maciekelo Autor wątku
Maciekelo
Oldschool Grinder

Dokładnie tak jak napisałeś wszystkie polskie litery zostały całkowicie pominięte. Napiszę do supportu i zobaczymy co z tym będzie. Dzięki za pomoc