Przejdź do forum
Netteler - zmiana w...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Netteler - zmiana waluty

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
811 Wyświetlenia

Orientuje się ktoś czy jest możliwa zmiana waluty na netku?

Pozdrawiam

6 odpowiedzi

dawno cię nie widziałem na forum
zacząłeś targać SSS? (badam po sygnaturce)

Odnoście zapytania to z tego co wiem, to chyba jest taka możliwość (musiałbyś napisać do supportu), ale mogę być w błędzie

shin0bi69

Na pewno jest to mozliwe, polecam livechat z supportem - najszybsza forma komunikacji. Ewentualnie mozesz poprosic o telefon - zadzwonia do Ciebie po polsku.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki Panowie za odpowiedzi.
Livechat odpada, bo słabo umiem angielski ;)
Nie wiem jak teraz jest z tym telefonem ale jak zamawiałem kartę to miała do mnie zadzwonić osoba mówiąca po polsku, a po polsku nie umiała ani słowa. Na szczęście jakoś się wtedy dogadałem ale ze zmianą waluty mogło by to nie przejść.
Może ktoś znający angielski napisze mi tutaj co mam im napisać i wyślę im maila?

xmarylin - jestem na forum ale rzadko zaglądam do działu oceny rąk. Jak będę miał więcej czasu to będę tam częściej zaglądał. Grałem jakiś czas SSS ale znowu wróciłem do BSS z satysfakcjonującymi mnie wynikami.

bo już bałem się, że przeszedłeś na ciemną stronę mocy (czyt. zacząłeś męczyć tylko sss) :)

gladius01

Napisane przez SandraScoti
Dzięki Panowie za odpowiedzi.
Livechat odpada, bo słabo umiem angielski ;)
Nie wiem jak teraz jest z tym telefonem ale jak zamawiałem kartę to miała do mnie zadzwonić osoba mówiąca po polsku, a po polsku nie umiała ani słowa. Na szczęście jakoś się wtedy dogadałem ale ze zmianą waluty mogło by to nie przejść.
Może ktoś znający angielski napisze mi tutaj co mam im napisać i wyślę im maila?

Ja zmieniałem walute przez Livechat,tzn. tam poprosiłem o telefon i o tłumacza.
Po kilku-kilkunastu minutach zadzwonili i rozmowa była przez tłumaczke(tłumaczyła mi co odemnie chcą i tłumaczyła "im" co ja chce)

Zmieniałem z USD na EU i wszystko poszło dość sprawnie.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Też chcę zmienić z USD na EU. Spróbuję im później na chacie coś naszkrobać ;)