Przejdź do forum
neteller - wplaty i...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] neteller - wplaty i wyplaty

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
713 Wyświetlenia

witam,

chciałbym ze swojego konta na netellerze przelac troche funduszy na konto brata? oczywiscie dane beda sie nieco roznily ( chociazby imie ). Czy beda problemy w zwiazku z ta wplata? i idac dalej, czy jesli pozniej chcialby te pieniadze wplacic spowrotem na moje konto na netellerze to czy bedzie to mozliwe?

pozdrawiam

4 odpowiedzi

Witaj,

czy brat również ma konto na Neteller?
Jeżeli tak, to z pewnością obaj przechodziliście weryfikację danych osobowych, dlatego możecie teraz dowolnie dysponować swoimi środkami na kontach oraz przelewać pieniądze pomiędzy nimi.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Anty
Oldschool Grinder

Jeśli z neta na neta to no problem, nawet net sie cieszy bo placicie prowizje.
Ale jesli z konta neta na konto pokerowe to juz nie wiem

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tak, brat ma konto na net tylko nie ma tam pieniedzy, ja na swoim koncie netellera mam i chcialem przelac prosto na jego konto pokerowe zeby nie bylo potrzeby przesylania na jego konto net bo to wiaze sie z oplata.

czy w takiej sytuacji bedzie jakis problem?

dziekuje za pomoc

Cześć,

zależy od platformy, na którą zamierzasz przeprowadzić swoją transakcję. Na partypoker (na pewno) i pokerstars (raczej) dane muszą być identyczne, a zwłaszcza adres e-mailowy. Przykładowo, jeśli konto masz na netellerze zarejestrowane na maila a@o2.pl a na pp - b@o2.pl - nic z tego nie będzie. Nie wiem jak to się odnosi do danych osobowych, musisz popatrzyć w faq danej witrynki.