Przejdź do forum
NeTELLER Weryfikacj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NeTELLER Weryfikacja

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,036 Wyświetlenia

Witam muszę wysłać skan dowodu itd moje pytanie brzmi czy wysłac je na adres podany w mailu czy na specjalny adres ps czy to coś przyśpieszy ?

10 odpowiedzi
krychu90

Z tego co wiem, dokumenty potwierdzające wysyła się na: "identity@neteller.com"

pokerstrategy@neteller.com jest raczej do obsługi klienta VIP, wątpię aby weryfikacją ich obejmowała

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzieki za odp, juz wysłałam a wiesz może ile trwa taki proces ?

Hej,

do tygodnia powinni się do Ciebie odezwać, czy konto zostało zweryfikowane, czy być może potrzebują jakieś dodatkowe dokumenty (np. jeżeli któryś z przesłanych dokumentów nie został zaliczony).

Pozdrawiam,
dohpaZ

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

do tygodnia ://////// kurde chciałam wpłacić kase na p* i wypłaciłam z ftp dziwne że zablokowalni dopiero jak pieniadze zostały przelane ;/

Ja czekałem jeden dzień, a dokładniej to 4 godziny. A zdjęcia dowodu osobistego wysyłałem wczoraj.

Więc bez nerwów, powinno pójść szybko :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

uff dzieki za pocieszenie :P

Juniorski90

Czy do weryfikacji nadaje sie faktura jezeli nie dostaje na siebie zadnych rachunkow?

salyk

Napisane przez Juniorski90
Czy do weryfikacji nadaje sie faktura jezeli nie dostaje na siebie zadnych rachunkow?

u mnie przeszła fvat + dowód + prawko :f_thumbsup:

Juniorski90

Do otrzymania faktury nie trzeba firmy, zgadza sie? Wystarczy np. kupic dlugopis w empiku i musza nam dac fakture jezeli chcemy, tak?

imgoingtomirage

Fakturę VAT można otrzymać na osobę fizyczną, nie potrzeba mieć do tego firmy :).

Pozdrawiam.