Witam muszę wysłać skan dowodu itd moje pytanie brzmi czy wysłac je na adres podany w mailu czy na specjalny adres ps czy to coś przyśpieszy ?
Z tego co wiem, dokumenty potwierdzające wysyła się na: "identity@neteller.com"
pokerstrategy@neteller.com jest raczej do obsługi klienta VIP, wątpię aby weryfikacją ich obejmowała
Hej,
do tygodnia powinni się do Ciebie odezwać, czy konto zostało zweryfikowane, czy być może potrzebują jakieś dodatkowe dokumenty (np. jeżeli któryś z przesłanych dokumentów nie został zaliczony).
Pozdrawiam,
dohpaZ
do tygodnia ://////// kurde chciałam wpłacić kase na p* i wypłaciłam z ftp dziwne że zablokowalni dopiero jak pieniadze zostały przelane ;/
Ja czekałem jeden dzień, a dokładniej to 4 godziny. A zdjęcia dowodu osobistego wysyłałem wczoraj.
Więc bez nerwów, powinno pójść szybko
Czy do weryfikacji nadaje sie faktura jezeli nie dostaje na siebie zadnych rachunkow?
Napisane przez Juniorski90
Czy do weryfikacji nadaje sie faktura jezeli nie dostaje na siebie zadnych rachunkow?
u mnie przeszła fvat + dowód + prawko
Do otrzymania faktury nie trzeba firmy, zgadza sie? Wystarczy np. kupic dlugopis w empiku i musza nam dac fakture jezeli chcemy, tak?
Fakturę VAT można otrzymać na osobę fizyczną, nie potrzeba mieć do tego firmy :).
Pozdrawiam.