cze
zapomnailem security answer na netellerze jak odblokowac teraz netka?
dzwonic do nich? czy cos
cze
zapomnailem security answer na netellerze jak odblokowac teraz netka?
dzwonic do nich? czy cos
lol znalazlem to:
Account ID, Secure ID, or password if you lose or forget them. It is very important to remember your security answer, but to ensure that no one else could answer the question you select. You should never share your security answer with anyone else, and it should never be provided on any other website. If you cannot provide your security answer when requested by a NETELLER agent, we will be unable to disclose any account-specific information to you.
to nie rozumiem , jezeli zgubie sekretna odpowiedz to co moje konto przepada lol?? nie ma opcji jej odzyskania ??
Musisz napisać do ich supportu.
Nie widzę innej opcji.
Ostatnio też walczyłem z ponownym otwieraniem konta i choć trwało to bardzo długo, to jednak się udało.
Poza tym pytaniem kontrolnym jest masa informacji i innych pytań, które mogą ci zadać i może uda się jednak załatwić sprawę pomyślnie.
Daj znać jak będzie rozwijać się sytuacja.
ja ostatnio zapomnialem hasla, bo jakos niedawno byly zmiany w zabezpieczeniach i trzeba bylo podac nowe z conajmniej jedna cyfra i jedna litera innej wielkosci no i zapomnialem jak to bylo ;d i dzwoni do mnie babka w jezyku angielskim i tez mnie pyta o secret question, oczywiscie nie wiedzialem ;D podaje pierwsza litere i jakos zgadlem ja 5 razem, juz taki zadowolony siedze, a za chwile "ok now second secret question" hahaha
sporo mi pomogla sam bym sie nie domyslil odpowiedzi... ty tez chyba powinienes miec dwa pytania?
spoko zaltwione , babaka przez telefon mi tak podpowadala ze jest to na 5 liter i dala mi pierwsze 3
i ja dalej nic ;p
wiec wypytala mnie o adres, wiek , kod pocztowy , emial , i jakie saldo mniej wiecej mam na koncie , i jakie robilem ostatnio wyplaty na jaka sumie pieniedzy , kiedy to bylo i z kim ♦
i git