Przejdź do forum
Neteller rozpoczyna...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jakie jest twoje zdanie na temat współpracy z NETELLERem? Sonda została utworzona na sty 26, 2011

[Zamknięte] Neteller rozpoczyna współpracę z PokerStrategy.com

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
696 Wyświetlenia
Mooris
PokerStrategist

Mamy przyjemność poinformować, że wszystkim dobrze znana firma NETELLER dołącza do grona naszych partnerów. Już wkrótce będziesz mógł szybko, łatwo i bezpiecznie wykonywać tą metodą transfery na poker roomach. W międzyczasie oferujemy 10% bonusu oraz obsługę klienta VIP.

Dzięki tej współpracy, będziesz mógł skorzystać z:

• 10% bonusu aż do 10 € jeśli utworzysz teraz swoje konto na NETELLER przez PokerStrategy.com
  • obsługi klienta VIP dla wszystkich użytkowników PokerStrategy.com, którzy skorzystają z adresu pokerstrategy@neteller.com

Wkrótce: NETELLER jako forma wypłaty
W następnych miesiącach dodamy opcję NETELLER do listy wypłat. Oznacza to, że będziesz mógł wypłacić tą metodą swoje pieniądze z takich promocji jak Zaproś Przyjaciół czy Top250.

Co sądzisz o umowie pomiędzy NETELLERem a PokerStrategy.com? Korzystasz już z usług tej firmy? Jeśli nie, czy jesteś zainteresowany ich usługami? W tym wątku możesz o tym podyskutować, a także dać nam cenny feedback.

3 odpowiedzi

A kiedy będzie możliwa wypłata na Netellera? Bo nie wiem, czy opłaca mi się przelewać na room i potem na Netellera.

kubaL
Oldschool Grinder

Czy można połączyć bonus 10% do 10 € od otwarcia konta netteller przez pokerstrategy z promocją nettellera poleć znajomego?
Z tego co wyczytałem "poleć znajomego" na netteller opiera się na linku, jako że ciężko otworzyć jedną stronę z dwóch linków czy istnieje możliwość wpisania osoby polecającej gdzieś z menu świeżo otworzonego konta?

Lol, wspolpraca. :facepalm:
Gdzie watek" popros o maila,zaproszenie" czy cos takiego? _ugly: