Przejdź do forum
Neteller - pytania ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Neteller - pytania od nieogarniającego

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
842 Wyświetlenia
eslav92
PokerStrategist

Cześć,

Chcę założyć konto na Netellerze, ale nie ogarniam kilku kwesti:
1. Waluty pokerroomów mam w dolarach, konto na nt też planuję mieć w dolarach. Wpłaty na nt będą z konta w polskim banku w pln. Czy taki układ ma sens?
2. Jak najlepiej wypłacać pieniądze z netellera? Z bankomatu? Z netellera na konto w polskim banku i potem z niego poprzez bankomat? Jak mam konto w $ to jaki wybierać kurs?

Wiem, że było to wałkowane na forum, ale wraz jest to dla mnie zamotane i chciałbym żeby ktoś to wyłożył jak dla dziecka w przedszkolu.

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Wypłaty będziesz robił z bankomatu zawsze w PLN czyli po kursie nieznanym _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
eslav92 Autor wątku
eslav92
PokerStrategist

Ok baadnewz, to kwestia wypłaty jest jasna. A co do wpłaty, to co zrobić żeby naliczano jak najmniej prowizji przy depozycie na konto netellera, a następnie na pokerroomy? I czy konto opłaca się mieć w euro, pln czy $?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Co do wpłaty to ja nigdy nie wpłacałem kasy na netka czy też inny portfel przez bank ,bo budowałem rolla z darmowej gotówki.Konto najlepiej mieć w walucie w jakiej będziesz grać imo najlepiej w USD.

Odpowiedz
Cytat

Polecam otworzyć konto w Paysafecard - kupujesz sobie doładowanie w każdym kiosku Ruchu i wpłacasz bezpośrednio, np. na starsy, nie buląc prowizji

Jednak nie w kazdym roomie jest to opcja bez prowizyjna. Opłaty u innych będą rzędu 5%

Odpowiedz
Cytat