Przejdź do forum
Neteller - pierwsza...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Neteller - pierwsza wplata

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
872 Wyświetlenia
piekar294

Witam

Nie posiadam karty kredytowej, wiec pozostaje mi tylko przelew :)

Czy przed przeprowadzaniem przelewu warto rejestrowac konto (lub moze jest to konieczne))? i czy taka rejestracja prowadzi do zmniejszenia prowizji?

Ogolnie, nie wiem jak do takiej rejestracji sie odnosic, ze wzgledu na ustawe antyhazardowa :P

6 odpowiedzi

Ustawa antyhazardowa nic tu nie zmienia :) przed wpłacaniem musisz się zarejestrować i zweryfikować swoje dane (czyli wysłać dowód, rachunek z adresem + często rozmowa telefoniczna)

Rejestracja jest konieczna więc ciezko mówić o zmniejszeniu prowizji :D

gladius01

Jak nie zweryfikujesz konta to nie wypłacisz kasy,a co do prowizji to niestety nie zmniejszają.
U mnie do weryfikacji wystarczył tylko dowód osobisty i rozmowa telefoniczna (przez tłumaczke) bo zmieniałem walute konta.

salyk

Ale kolega chyba nie mówi o weryfikacji, a o rejestracji/powiązaniu konta bankowego z netellerem. Jeśli tak, to wcale nie musisz rejestrować tego konta w netelerze.

Jak wpłacić? Zajrzyj tutaj:
Wplata na Neteller

Mam nadzieję, że dobrze Cię zrozumiałem ;)

Pozdrawiam

piekar294 Autor wątku
piekar294

Napisane przez salyk
Ale kolega chyba nie mówi o weryfikacji, a o rejestracji/powiązaniu konta bankowego z netellerem. Jeśli tak, to wcale nie musisz rejestrować tego konta w netelerze.

Jak wpłacić? Zajrzyj tutaj:
Wplata na Neteller

Mam nadzieję, że dobrze Cię zrozumiałem ;)

Pozdrawiam

dzieki :)
wlasnie o to mi chodzilo :)

btw. z linku wynika, ze robimy wplate w PLN nawet jak mamy konto w USD, czy to jakis blad?

salyk

Napisane przez piekar294
dzieki :)
wlasnie o to mi chodzilo :)

btw. z linku wynika, ze robimy wplate w PLN nawet jak mamy konto w USD, czy to jakis blad?

Nie, to nie błąd. Ale pamiętaj, żeby wybrać Wpłata z banku lokalnego.

Zresztą, tam jest krok po kroku opisane, więc nie powinno być problemu ;)

Pozdrawiam

piekar294 Autor wątku
piekar294

ok
wielkie dzieki za info :D