Przejdź do forum
neteller defraudacj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

neteller defraudacja

27 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,871 Wyświetlenia

Czesc mial juz ktos taki przypadek? Wpłaciłem pieniadzę na konto i kiedy chcialem cos kupic za pomoca karty netellera wyszlo mi ze odmowa zaplaty w sklepie. Sprobowalem jeszcze raz i taki sam skutek. Natomiast kiedy wszedlem w domu na konto netellera to ubylo mi jakos 35 usd. Kiedy pisze do nich to nic nie odpisuja od 1,5 dnia to sa jakies jaja czy co? jeszcze wysylam im rachunki i napisane jest ze byla odmowa zaplaty a tu dalej jakies jaja. Nie polecam nikomu netellera w zwiazku z bardzoooo slabym supportem i zwiazanym czasem ktory trzeba czekac na ich odpowiedz na ktora jesli raz odpowiemy to trzeba czekac wieki. Neteller to wielki shitttt

Odpowiedz
Cytat
26 odpowiedzi
kunaguero5

popros o rozmowe telefoniczna, dzwonia zazwyczaj w ciagu godziny

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

igdzie to mam zrobic bo mam konto od jakiegos czasu ale nie uzywam go bo same problemy z tym i ogolnie ten supprt to nie iwem skad oni wzieli?

Odpowiedz
Cytat
Przemo88

Probowales wczesniej pobierac kase karta z bankomatu? Ja na support netka nie powiem zlego slowa, zawsze zalatwialem z nimi wszystko szybko i sprawnie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

pobieralem kase ale zawsze jak mialem jakas sprawe to musialem czekac rok i nie sadze ze ma to sie zmienic chyba rezygnuje z tego slabego ewalleta a tak apropo jak zalatwic ta rozmowe telefoniczna?

Odpowiedz
Cytat
soekholdem

Wczoraj mieli jakis błąd. Miałem to samo. W history masz, że ta transakcja jest declined?

Odpowiedz
Cytat
Przemo88

To zerknij w historie transakcji, niemozliwe za kasa po prostu zniknela, droga mailowa zawsze zajmuje sporo czasu, najlepiej dzwonic albo prosic o rozmowe tel. Ja sam do nich dzwonilem wiec nie wiem gdzie dokladnie na stronie jest to zadanie o rozmowe.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

moze mi ktos powiedziec co mam zrobic z tym calym shittem nigdy nie mialem takiej akcji z normalna karta i napewno wyglada to na wine netellera bo niby jak moja? :D

Odpowiedz
Cytat
RunWell

Mialem identyczny problem, załatwiłem w ciągu 15 minut, a pozatym nigdy nie miałem problemu z suportem netka, wszystko gładko i sprawnie za każdym razem.

(ps. jesli placiles na allegro przez payu to nie wina netka a payu które prawdopodobnie odrzuciło Twoją transakcję)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no ukradli mi kase poprostu nie moglem wziac rzeczy ze sklepu bo chu** mi odmowili transakcji a kase z konta frajerzy wzieli

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no to co zrobiles bo dodzwonic sie tam nie moge a na maile gownieny support odpowiada mi od ponad 2 dni?

Odpowiedz
Cytat
RunWell

#up

do nich tez piszesz maila w takim tonie? dziwisz się ze nie załatwiają Ciebie jak należy?

(ps. masz vipa? jesli masz to wal na czat, jesli nie to tez sprawdz czy mozesz sie skontaktowac z nimi przez czat)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

pisalem do nich 2 razy normalnie w ciagu 2 dni
dizsija juz sie wkur..... i pocisnalem ich w mailu czy oni sobie jaja robia... nie moge sobie pograc bo wzieli mi pieniadze i nie chca oddac toz to czyste zlodziejstwo

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no ale gdzie jest ten czas bo w tej calej sekcji supportu jest tylko mail ? ogolnie to nie iwem czemu wybralem tego netellera skoro tam nie da sie normalnie nawet skontaktowac bo traktuja ludzi w najgorszy sposob i nie odpowiadaja po pare dni to wkurwic sie idzie

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Wszystko da się załatwić, ale widząc ton i sposób wypowiedzi autora wątku... Eh.

Jeśli transakcja nie doszła do skutku, a środki zostały zdjęte z konta, należy wysłać do supportu emaila (english ofc) ze skanami wydruku z terminala, że transakcja się nie powiodła. Pieniądze w takich sytuacjach są zwracane.

Taka sama sytuacja ma się do wypłat z bankomatów. Wystarczy pokazać druk, że nie wypłaciło pieniędzy mimo, że z konta one zniknęły, a support je zwróci w ciągu kilku dni roboczych. Przeważnie dwóch.

no ukradli mi kase poprostu nie moglem wziac rzeczy ze sklepu bo chu** mi odmowili transakcji a kase z konta frajerzy wzieli

Pohamuj się z takimi osądami i epitetami, bo tylko Ciebie to stawia w złym świetle.

Radziłbym zajrzeć do:
http://www.neteller.com/support/
lub
http://www.neteller.com/pl/pomoctechniczna/

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tylko ze ja wyslALEM to wszystko skany transakcji itd 3 dni temu po angielsku piszac i nic nie odpowiedzieli mi a maja niby na to jeden dzien wiec dziwisz sie ze wkurzylem sie? tak poza tym to jeszcze robia problemy zeby oddac kase co zniknela z ich winy bo nie odpowiedza nawet i czlowiekowi na nerwy dzialaja a akurat mialem dobry bonus na pokerze w ten dzien co mnie zwałowali

Odpowiedz
Cytat
RunWell

Mialem do czynienia z netellerem i moneybookers, obu portfeli uzywalem dosc dlugo i obiektywnie rzecz biorąć suport netka jest znacznie lepszy niz suport MB, jak im tam faków nawsadzaleś to nie dziwie sie ze Ciebie olewają

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Spokojnie, naprawdę to się da załatwić bez nerwów :)

Wiem, że w grę wchodzą pieniądze itd., ale jeszcze nie spotkałem się żeby kiedykolwiek support nie oddał środków, jeśli po nieudanej transakcji one zostały ściągnięte z portfela.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nic nie pisalem im i nie bluzgalem ich a tak poza tym to tutaj moge wyrazic zdanie co o nich mysle w tym momencie dzisiaj tylko napisalem ich czy oni sobie zartuja ale dalej nicccccc wiec nie wiem czy wogule jest sens jak widac ze nie zalezy im na tym by pomoc mi mimo ze juz w 1 mailu byly skany napisany nr transakcji z ktorej wzieli mi pieniiadze oraz co sie wydarzylo. wiec mysle ze rezygnuje z tego shittu ktory nie dosyc ze robi przewaly to olewa ludzi

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ciekawe czy wogule odzyskam te pieniadze pomimo ze wyslalem 3 maila w ciagu 3 dni a niby maja odpowiadac w ciagu jednego dnia.....

Odpowiedz
Cytat