Przejdź do forum
[Netek] Wpłata na n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] [Netek] Wpłata na netka

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
547 Wyświetlenia
GregWawelski

Nie chcę dublować tematu z góry o wpłacie na netka, ale suport mojego banku trochę mnie zmylił, będę bardzo wdzięczny za pomoc...

Dzwoniłem do ING i pytałem jak to wygląda z wpłatą na taki portfel jak neteller. Poinformowano mnie, że do takiego przelewu potrzebuję karty wirtualnej a nie debetowej i dopiero z takiego rachunku mogę dokonywać przelewów na odległość czy jakoś tak...

Powiedzcie, jak mam to przeprowadzić? Wybrać na netku przelew z banku lokalnego? Zakładać tą kartę wirtualną? Że jestem laikiem z bankowości elektronicznej to wiedziałem, ale po rozmowie z bankiem i czytaniu wspomnianego tematu na forum już zgłupiałem.

3 odpowiedzi
imgoingtomirage

Nie wiem dlaczego nie mógłbyś wykonać zwykłego przelewu do banku lokalnego w Polsce. Wybierasz właśnie taką opcję i przelewasz interesującą Cię sumę na konto bankowe Netellera w banku w oddziale w Polsce.
Proste, no chyba, że masz jakieś dziwne konto w ING (nie jestem klientem tego banku więc nie wiem), że nie możesz wykonywać przelewów przez internet, ale wtedy to nie wiem kto i jak Ci pomoże.
Żadna karta nie jest potrzebna przy wykonywaniu przelewów.

Urbi23

Witam,

Jest to co najmniej dziwna odpowiedź, świadcząca o średniej znajomości tematu wśród osób tam pracujących ;) Dokonujesz zwykłego przelewu, gdyż Net posiada również swoje konta naziemne

Pozdrawiam

salyk

Dokładnie jak koledzy wyżej piszą. Ja poszedłem do mKiosku i koleś tak namieszał, że sam w końcu nie wiedział i musiałem sam wymyśleć jak ten przelew zrobić ;) Udało się :f_thumbsup: