Przejdź do forum
konto na neteller

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] konto na neteller

14 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
973 Wyświetlenia

witam. posiadam konto na mb w usd. na roomach gram w usd. mam zamiar wyrobic karte w mb lub neteler. jaka walute wybrac w netteler, i gdzie wyrobic i w jakiej walucie karte zeby bylo najkorzystniej? licze na proste i szybkie odpowiedzi.

13 odpowiedzi
salyk

Witam,

w takim wypadku wyrób sobie kartę MB w $ i z niej korzystaj ;)

Jeśli chcesz netka to też USD i konto i karta. Najmniej się traci w ten sposób.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

myslalem o nettelerze bo podobno w mb jest zapis cos tam o krajach z nielegalnym hazardem. czy po 1 stycznia z mb nie bedzie problemow??

nikt tego nie powie ci na 100%, ja mam Netka i jestem zadowolony i nie oczekuję problemów, musisz sam zadecydować.
Pamiętaj tylko, że jak będziesz chciał zakładać konto w Netellerze, to poproś o polecającego w tym temacie czy w odpowiednim:
Chce założyć konto na Neteller - proszę o polecającego

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ostatnie pytanko na koniec a po tym polecajacym cos sie zmienia itp? moge wpalcic peiniadze na nettelera z pokerroomu? jezeli tak to jaka to kwota? a i rozumie ze tu i tu za karte sie nie placi zadnego abonamentu czy cos xD?

salyk

Napisane przez bobsonNS
ostatnie pytanko na koniec a po tym polecajacym cos sie zmienia itp? moge wpalcic peiniadze na nettelera z pokerroomu? jezeli tak to jaka to kwota? a i rozumie ze tu i tu za karte sie nie placi zadnego abonamentu czy cos xD?

Jeśli ktoś Cię poleci, np. Ja :D to jeśli w ciągu 30 dni wpłacisz pieniądze, to ja dostanę 20% do 20$, Ty 10% do 10$ max.
Tak więc to jest dobre dla obydwu stron ;)
Musisz najpierw wpłacić jakieś pieniądze z nettelera na pokerroom, żeby go powiązać z nim, a później możesz śmiało wypłacać.
Nie płaci się żadnego abonamentu ;)

Pozdrawiam

dostaniesz 10% od pierwszej wpłaty, a np. ja jako polecający dostanę 20% od twojej pierwszej wpłaty. Korzyść dla mnie i dla ciebie

ahahaha Salyk np. "ja" - tośmy się udali obaj =)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

na poker rromie jest mozliwosc dodania nowej opcji wyplaty w tym na neteller. czemu musze wczesniej dokonwyac wplaty na ten room z netellera?

żeby uruchomić "kanał"
wszędzie tak jest, że możesz wypłacić tylko tam gdzie (a właściwie skąd) wpłacałeś

kNoq001

aby wyplacic kase musisz najpierw cos wplacic z danego konta w celu weryfikacji

salyk

Napisane przez xmarylin
żeby uruchomić "kanał"
wszędzie tak jest, że możesz wypłacić tylko tam gdzie (a właściwie skąd) wpłacałeś

Dokładnie jest tak, jak pisze kolega ;)

No to "ja" było dobre :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a znajac zycie z mb na netellera nie moge wplacic czyli ku** musze z jeb*** polskeigo banku czyli narazie netteler odpada. ale jako polecajacego wybralbym chyba xmarylin bo salyk sadzac po statusie ma pewnie miliony na koncie. przed koncem roku pewnie zrobie z tym nettelerem to sie jeszcze odezwe w tym temacie. pozdro.

milionów nie mam, ale możesz wybrać kogo chcesz. Co do posta, to wiesz, że przekleństwa muszę wykropkować //salyk