witam. posiadam konto na mb w usd. na roomach gram w usd. mam zamiar wyrobic karte w mb lub neteler. jaka walute wybrac w netteler, i gdzie wyrobic i w jakiej walucie karte zeby bylo najkorzystniej? licze na proste i szybkie odpowiedzi.
Witam,
w takim wypadku wyrób sobie kartę MB w $ i z niej korzystaj
Jeśli chcesz netka to też USD i konto i karta. Najmniej się traci w ten sposób.
Pozdrawiam
myslalem o nettelerze bo podobno w mb jest zapis cos tam o krajach z nielegalnym hazardem. czy po 1 stycznia z mb nie bedzie problemow??
nikt tego nie powie ci na 100%, ja mam Netka i jestem zadowolony i nie oczekuję problemów, musisz sam zadecydować.
Pamiętaj tylko, że jak będziesz chciał zakładać konto w Netellerze, to poproś o polecającego w tym temacie czy w odpowiednim:
Chce założyć konto na Neteller - proszę o polecającego
ostatnie pytanko na koniec a po tym polecajacym cos sie zmienia itp? moge wpalcic peiniadze na nettelera z pokerroomu? jezeli tak to jaka to kwota? a i rozumie ze tu i tu za karte sie nie placi zadnego abonamentu czy cos xD?
Napisane przez bobsonNS
ostatnie pytanko na koniec a po tym polecajacym cos sie zmienia itp? moge wpalcic peiniadze na nettelera z pokerroomu? jezeli tak to jaka to kwota? a i rozumie ze tu i tu za karte sie nie placi zadnego abonamentu czy cos xD?
Jeśli ktoś Cię poleci, np. Ja
to jeśli w ciągu 30 dni wpłacisz pieniądze, to ja dostanę 20% do 20$, Ty 10% do 10$ max.
Tak więc to jest dobre dla obydwu stron
Musisz najpierw wpłacić jakieś pieniądze z nettelera na pokerroom, żeby go powiązać z nim, a później możesz śmiało wypłacać.
Nie płaci się żadnego abonamentu
Pozdrawiam
dostaniesz 10% od pierwszej wpłaty, a np. ja jako polecający dostanę 20% od twojej pierwszej wpłaty. Korzyść dla mnie i dla ciebie
na poker rromie jest mozliwosc dodania nowej opcji wyplaty w tym na neteller. czemu musze wczesniej dokonwyac wplaty na ten room z netellera?
żeby uruchomić "kanał"
wszędzie tak jest, że możesz wypłacić tylko tam gdzie (a właściwie skąd) wpłacałeś
Napisane przez xmarylin
żeby uruchomić "kanał"
wszędzie tak jest, że możesz wypłacić tylko tam gdzie (a właściwie skąd) wpłacałeś
Dokładnie jest tak, jak pisze kolega
No to "ja" było dobre
a znajac zycie z mb na netellera nie moge wplacic czyli ku** musze z jeb*** polskeigo banku czyli narazie netteler odpada. ale jako polecajacego wybralbym chyba xmarylin bo salyk sadzac po statusie ma pewnie miliony na koncie. przed koncem roku pewnie zrobie z tym nettelerem to sie jeszcze odezwe w tym temacie. pozdro.
milionów nie mam, ale możesz wybrać kogo chcesz. Co do posta, to wiesz, że przekleństwa muszę wykropkować //salyk