czy na poczatku trzeba wplacic tam jakas kwote? w opcjach rachunku caly czas widnieje ten napis + polec znajomych, zweryfikuj konto bankowe (to akurat juz zrobilem) zlecilem wyplate z pokerroomu i kwota widnieje na gorze w saldo (ale tam jest napis ze mozna tam klinac i zostanie dodana do rachunku) ;d wiec wkoncu nie wiem czy wszystko jest ok, czy jednak musze cos tam doplacic? czy bede mogl ta kwote juz operowac skoro widnieje na koncie? denerwuje mnie ten napis w konfiguracji a nie chce mi sie specjalnie tam wplacac z karty moneybookers/konta bankowego bo kwota wplaty to min 20/30 USD wiec zezre oplate za przewalutowanie+wplate a chodzi mi o to zeby juz nie bylo tych napisow w konfiguracji ;d
Witaj,
Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie, nie ma bowiem obowiązku dokonywania depozytu na NETELLER. Masz swoje konto zweryfikowane i co z nim dalej zrobisz zależy od Ciebie. Napis, o którym mówisz widnieje prawdopodobnie dlatego, że masz zerowe saldo.
Pozdrawiam.
Witam,
ta konfiguracja konta, w zakładce Rachunek (ang. Account -> Setup), to tylko taki tutorial wprowadzający. Zauważ, że jest tam też pozycje "Poleć znajomemu", a to raczej nie może być wymagane do pełnej aktywacji konta.
Depozyt jest standardowym scenariuszem, jaki przewidzieli twórcy systemu, aby zacząć korzystać z rachunku. Ja również cały czas mam tę pozycję jako niewykonaną, pomimo, że mam $$ na koncie. Kasa przyszła od innego użytkownika Netka i nie została uznana jako depozyt przez Netka, więc nadal proponują Ci abyś wpłacił kasę. Jednak tak na prawdę Twoje konto jest w pełni aktywne. Nie powinno być problemów z korzystaniem. Przynajmniej ja nie mam, robiłem już wpłatę na poker room.
Pozdrawiam.
no ale czy da sie to jakos usunac czy tylko poprzez depozyt? ;p jak juz pisalem strasznie mnie to irytuje
Take it easy. Olej.
Specjalnie tak zrobili, żebyś jeszcze czuł, że nie masz skonfigurowanego do końca konta, dopóki nie zaprosisz znajomego.
Nie wiem, czy można coś z tym zrobić. Na pewno nie w standardowy sposób.
Pozdrawiam.