Przejdź do forum
konfiguracja konta

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

konfiguracja konta

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
543 Wyświetlenia
Rinnok

czy na poczatku trzeba wplacic tam jakas kwote? w opcjach rachunku caly czas widnieje ten napis + polec znajomych, zweryfikuj konto bankowe (to akurat juz zrobilem) zlecilem wyplate z pokerroomu i kwota widnieje na gorze w saldo (ale tam jest napis ze mozna tam klinac i zostanie dodana do rachunku) ;d wiec wkoncu nie wiem czy wszystko jest ok, czy jednak musze cos tam doplacic? czy bede mogl ta kwote juz operowac skoro widnieje na koncie? denerwuje mnie ten napis w konfiguracji a nie chce mi sie specjalnie tam wplacac z karty moneybookers/konta bankowego bo kwota wplaty to min 20/30 USD wiec zezre oplate za przewalutowanie+wplate a chodzi mi o to zeby juz nie bylo tych napisow w konfiguracji ;d

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witaj,

Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie, nie ma bowiem obowiązku dokonywania depozytu na NETELLER. Masz swoje konto zweryfikowane i co z nim dalej zrobisz zależy od Ciebie. Napis, o którym mówisz widnieje prawdopodobnie dlatego, że masz zerowe saldo.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
dragoste

Witam,

ta konfiguracja konta, w zakładce Rachunek (ang. Account -> Setup), to tylko taki tutorial wprowadzający. Zauważ, że jest tam też pozycje "Poleć znajomemu", a to raczej nie może być wymagane do pełnej aktywacji konta. ;)
Depozyt jest standardowym scenariuszem, jaki przewidzieli twórcy systemu, aby zacząć korzystać z rachunku. Ja również cały czas mam tę pozycję jako niewykonaną, pomimo, że mam $$ na koncie. Kasa przyszła od innego użytkownika Netka i nie została uznana jako depozyt przez Netka, więc nadal proponują Ci abyś wpłacił kasę. Jednak tak na prawdę Twoje konto jest w pełni aktywne. Nie powinno być problemów z korzystaniem. Przynajmniej ja nie mam, robiłem już wpłatę na poker room.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok Autor wątku
Rinnok

no ale czy da sie to jakos usunac czy tylko poprzez depozyt? ;p jak juz pisalem strasznie mnie to irytuje :D

Odpowiedz
Cytat
dragoste

Take it easy. Olej. :D Specjalnie tak zrobili, żebyś jeszcze czuł, że nie masz skonfigurowanego do końca konta, dopóki nie zaprosisz znajomego. ;)

Nie wiem, czy można coś z tym zrobić. Na pewno nie w standardowy sposób. ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat