Przejdź do forum
Kilka pytań o Netka

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kilka pytań o Netka

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
815 Wyświetlenia
bukma

Cześć.
Miałem kiedyś w zamierzchłych czasach netka ale jakiś czas nie używałem i teraz musiałem założyć nowe konto (tak mi nakazał support). Możecie mi w skrócie napisać jakie koszty obecnie ponosimy przy transferze środków?

Mam netka w USD i tam gdzie będę wpłacał też USD.
1. Jaki jest koszt wpłaty z netka na p*?
2. Jaki jest koszt wypłaty z p* na netka?
3. Jaki jest koszt wpłaty z netka na 888 i netbet?
4. Jaki jest koszt wypłaty z 888, netbet na netka?

Zamierzam się zaopatrzyć w kartę net+ i tak wybierać środki. Wszelkie wskazówki mile widziane. Jak najlepiej to robić?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
SparcoPL

1,2,3,4 - nie ma żadnej opłaty przy wpłatach i wypłatach o ile konto neteller i pokerroom ma tą samą walutę.
Co do karty to musisz mieć ileś tam nie pamiętam na koncie żeby ją zamówić ale nie pobierana jest żadna opłata za kartę ani miesięczna ani roczna więc jest spoko ja już korzystam parę lat a najdokładniej to przysłali mi drugą bo pierwsza straciła ważność.

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988

jak wyzej, u mnie rowniez nigdy nie brali za nic pieniedzy, jedynie za wyplate karta z bankomatu

Odpowiedz
Cytat
bukma Autor wątku
bukma

Dzięki.

Odpowiedz
Cytat
SparcoPL

Ja nie wypłacam w bankomacie bo coś tam pobierają chyba 6$ to było za wypłatę + standardowe 2.95% za przewalutowanie.
Ja korzystam z terminala w pracy tzn. ściągam ze swojej karty np. 100zł a biorę gotówkę. Hajs się musi zgadzać i płacę tylko za samo przewalutowanie a pieniążki są w portfeliku. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando

teraz za kartę pobierają 13 baksów z konta

Odpowiedz
Cytat