Przejdź do forum
Karta netellera - p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Karta netellera - pytania

525 Posty
166 Użytkownicy
3 Reakcje
81.9 K Wyświetlenia
hansolo16
PokerStrategist

przekopałem się przez cały temat i nadal się zastanawiam czy jeśli zamówię sobie już tę kartę nettelera, to czy w ogóle potrzebuje do czegoś zwykłego konta bankowego (na razie nie mam konta w żadnym banku).
Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Odpowiedz
Cytat
grosicky
PokerStrategist

Napisane przez Urbi23
Ale co za różnica czy prowizje zapłacisz room -> NT, czy NT -> bankomat, skoro jest taka sama?

No właśnie o to mi chodziło, czy prowizja jest taka sama =)

Dzięki za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez hansolo16
przekopałem się przez cały temat i nadal się zastanawiam czy jeśli zamówię sobie już tę kartę nettelera, to czy w ogóle potrzebuje do czegoś zwykłego konta bankowego (na razie nie mam konta w żadnym banku).
Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Nie potrzebujesz, gdyż weryfikacja jest przeprowadzana telefonicznie, a pieniądze wypłacisz kartą.
Aczkolwiek konto bankowe jest przydatne w innych rzeczach związanych z życiem codziennym.

Odpowiedz
Cytat
hansolo16
PokerStrategist

dzięki wielkie za odpowiedź dophaz!
na pewno niezwłocznie zamówię kartę nettelera i konto bankowe pewnie też w końcu założę (jak dotąd go nie potrzebowałem, gdyż jest to teraz mój ostatni rok w liceum i dla moich dotychczasowych potrzeb wystarczała gotówka ;p)

Odpowiedz
Cytat

Witam.
Chciałbym zadać krótkie pytanie:
Czy istnieje możliwość płacenia kartą Neteller w sklepach internetowych.
Chciałbym zakupić Hold'em Manager'a, a nie ma tam możliwości płatności przez Neteller - jest za to przez Mastercard. Mogę użyć do tego kart Net+ ?

Odpowiedz
Cytat
LeonidasPL
Oldschool Grinder

Tak, jak najbardziej bedziesz mogl zaplacic karta Net+.

Odpowiedz
Cytat

Dziękuje za pomocy. Program zakupiony. =)

Odpowiedz
Cytat

Witam mam pytanko tak po chłopsku prosze o odpwoiedż czym różnią się kart oferowane przez Netellera i która wybrać

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Masz do wyboru dwie karty, jedną Net+ która jest kartą MasterCard umożliwiającą wypłatę pieniędzy z konta Neteller w bankomacie i umożliwia płacenie w sklepach jako zwykła karta płatnicza, natomiast karta Virtual służy jedynie do płatności internetowych i nie jest fizyczną kartą.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Mógłby mi ktoś powiedzieć, ile wynosi opłata za kartę oraz jaki jest dostępny limit wypłat z bankomatu ?
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Sama karta nic nie kosztuje.
W bankomacie możesz wypłacić 750€ dziennie.

Odpowiedz
Cytat
SparcoPL
Oldschool Grinder

Witam dostałem jakieś 3 dni temu kartę net+. Sama karta nic nie kosztuje ale gdzieś mi się obiło o uszy że raz na rok coś tam jednak się za kartę płaci czy to prawda ?? Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez SparcoPL
Witam dostałem jakieś 3 dni temu kartę net+. Sama karta nic nie kosztuje ale gdzieś mi się obiło o uszy że raz na rok coś tam jednak się za kartę płaci czy to prawda ?? Pozdro :)

Za kartę netellera nie.
To bodajże za kartę MB się płaci ;)

Odpowiedz
Cytat
SparcoPL
Oldschool Grinder

A możliwe spoko. Dzięki za info bo martwiłem się że może podczas przenoszenia rolla z jednego roomu na drugi nagle się może zmniejszyć o jakąś kwotę :) :rage:

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez SparcoPL
A możliwe spoko. Dzięki za info bo martwiłem się że może podczas przenoszenia rolla z jednego roomu na drugi nagle się może zmniejszyć o jakąś kwotę :) :rage:

Jak masz te same waluty to nic się nie zmniejszy :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
SparcoPL
Oldschool Grinder

Waluty te same wszystko pod kontrolą :P

Odpowiedz
Cytat

a jak mam konto w funtach i place w sklepach w funtach to nie ma zadnej oplaty?

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Jeżeli waluty są te same, to opłaty za przewalutowanie nie ma

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
AdasiekPS
PokerStrategist

Witam
Ile mniej wiecej trzebe czekać na kartę od momentu rozmowy telefonicznej??

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Karty nie zamawia się przez telefon.
Generalnie do dwóch tygodni + tydzień różnicy jeśli chodzi o list z PINem który przychodzi później.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat