Przejdź do forum
blokad konta netell...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] blokad konta neteller

15 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,616 Wyświetlenia
zahamowany

wyplacilem 2*2k pln i dzisiaj jak sie logowałem na konto to wyskoczyl komunikat
NETELLER zablokował Twój rachunek w celu ochrony informacji osobistych.
Skontaktuj się z nami aby ponownie uzyskać dostęp do rachunku.

miał juz ktos tak? o co w tym hodzi pisze do nich a oni zero odezwu.

14 odpowiedzi
salyk

Pewnie ktoś się próbował zalogować czy coś. Bo rozumiem, że nie wypłaciłeś 2*2k PLN jednego dnia? Bo to fizycznie niemożliwe :P

Nie bój nic, skorzystaj z opcji Request a call.

Może to Twoja pierwsza wypłata, a zarazem tak duża i się boją, aby Cię ktoś nie okradł ;)

Po kontakcie z nimi, proszę, napisz o co chodziło :)

Pozdrawiam

pankarek

Już podczepię się tutaj. Pamiętasz salyk miałem problem z karta netellera, nie moglem wyplacic kasy. WYmienili mi kartę na nową i nadal w niektórych bankomatach wyskakuje mi "brak autoryzacji" ...

Masz jakieś pomysły?

zahamowany Autor wątku
zahamowany

2K wyplacilem we wtorek 2k wczoraj dzisiaj chcialem 2k ale nie szło no to sie loguje a tu ten komunikat.

wyplacałem w banku slaskim, kiedys testowaełm we spółdzielczych to nie szlo wyplacic.

salyk

pankarek to jakaś jedna konkretna sieć bankomatów? Ja tam mam, że jak już wypłacę z jakiegoś bankomatu to często już później z niego nie mogę. Nie wiem co może być u Ciebie przyczyną.. Często Ci się to zdarza?

pankarek

Ooooo właśnie ! Mam to samo co ty! Z tych bankomatów z których już skorzystałem nie mogę wypłacić! Korzystam z BZ WBK. Z jakiej sieci jeszcze polecasz wypłacanie?

zahamowany Autor wątku
zahamowany

i po problemie fuuuu. dzwonili z angielskiego jestem goły ale jakos sie dogadaliśm. pyał sie kiedy wyplacalem i ile jaki stan konta i nic po zatym i odblokował.

Cieszę sie bardzo, że problem został rozwiązany, zahamowany.

Pozdrawiam :)

salyk

Napisane przez pankarek
Ooooo właśnie ! Mam to samo co ty! Z tych bankomatów z których już skorzystałem nie mogę wypłacić! Korzystam z BZ WBK. Z jakiej sieci jeszcze polecasz wypłacanie?

Mi blokuje się euronet. Z tego co zauważyłem to chyba dlatego, że biorę max. A Ty ile?

cash4you są chyba ok

imgoingtomirage

Ja z BZWBK nie miałem problemu jeszcze.

pankarek

@salyk ja różnie i nie wiem w czym tkwi problem, a nie powiem, że jest to dość męczące latać po mieście i szukać dobrego bankomatu... cash4you i euronet mi często nie działają.

salyk

Napisane przez pankarek
@salyk ja różnie i nie wiem w czym tkwi problem, a nie powiem, że jest to dość męczące latać po mieście i szukać dobrego bankomatu... cash4you i euronet mi często nie działają.

Wiem, również mam podobny problem. Na szczęście jestem w rozjazdach to odwiedzam inne bankomaty. Pisałeś w tej sprawie do supportu? Co Ci odpisali? Obstawiam, że jakąś ich regułkę..

imgoingtomirage

Support Netellera raczej na to Ci nic nie poradzi, bo to już sprawa banków i "firm" odpowiedzialnych za dane bankomaty i musiałbyś ich pytać, czemu nie wypłaca tobie hajsów.
Tak jak pisałem WBK śmiga, mogę dla dobra ludzkości next time sprawdzić PKO i Millenium bo oba mam pod nosem :).

salyk

Tylko każdy bankomat mi wyświetla informacje, abym się skontaktował ze swoim bankiem, czyli jak ja to rozumiem z operatorem mojej karty - netellerem. Błądzę?

imgoingtomirage

Tak. Skoro dostajesz takie info to coś masz nie tak z kontem Netka albo z kartą.