Witam.
Mam następujący problem: hud na zoomie za każdym nowym rozdaniem zmienia swoje położenie. Pokazuje dobrze tylko wtedy gdy jestem na pozycji dealer. W innych przypadkach przesuwa się hud o tyle graczy o ile jestem oddalony od dealera.
Witam.
Mam następujący problem: hud na zoomie za każdym nowym rozdaniem zmienia swoje położenie. Pokazuje dobrze tylko wtedy gdy jestem na pozycji dealer. W innych przypadkach przesuwa się hud o tyle graczy o ile jestem oddalony od dealera.
siema
Wydaje mi sie ze musisz ustawic w hudzie preferowane miejsca bo ja tak mam i nie mam z tym zadnego problemu. Pozdro
Witam,
tak jak napisał Orangpendek, jest to kwestia ustawień preferowanego miejsca.
Jeśli używasz tej funkcji w P*, to musisz analogicznie skonfigurować PT3.
Robisz to w zakładce Import -> PokerStars Configuration -> Preferred Seat.
Pozdrawiam.
ustawiałem, ale bez skutku.
siedzę tutaj:

które to będzie miejsce w PT3? próbowałem 3 i 4 i było bez zmian.
w 6 osobach przy stole to 3 miejsce z tym ze musisz je ustawic w trackerze oraz w sofcie pokerstars- musi byc tak samo.
pozdro
pisałem już, że tak ustawiałem i nic. czytałem na forum PT3, że to jakiś bug P* odnośnie 6maxów i dotyczy to niektórych użytkowników.
ma ktoś może instalke do poprzedniej beta PT3? to może tam by działało poprawnie.
Witam,
Ja bym zaczął od zmiany języka na angielski, na polskiej wersji nie takie cuda się działy
Pozdrawiam
imo musisz zrobić tak
-zmienic na angielski
-wchodzisz w pt4 potem zakladka play poker potem po lewej stronie dwa razy klikasz na p*
-tam masz preffered seating wybierasz sobie np 9 seat table i seat 5, albo
tak jak dla sh 6 seat i wybierasz miejsce 3
-restart pt4 (roomu chyba też) i powinno śmigać... u mnie pomogło