Witam, mam maly problem, otoz odpalam sobie powiedzmy 4-6 stolow sng (room nieistotny chyba, ale gram na WH), we wczesnej fazie czesto nie ma co robic wiec na boku lubie sobie jeszcze odpalic jakas strone internetowa albo film w malym oknie. Wtedy wlasnie pojawia sie problem, bo w momencie kiedy stoly pokerowe schodza na drugi plan czesto potrafia mi sie wszystkie zawiesic, pomaga dopiero wlaczenie i wylaczenie pokerroomu.
czasami dzieje sie tak samo nawet bez wlaczania dodatkowych rzeczy, zalozmy, ze 2ch pokolei graczy sitoutuje, zegar ich odlicza, oni nie podejmuja zadnej akcji po czym stol mi sie zawiesza. moze to glupie, ale wyglada to tak jakby poker przechodzil w stan uspienia kiedy nic sie nie dzieje/jest na 2gim planie.
czy ktos mial podobny problem? w poczatkowej fazie turkow to nie denerwuje tak mocno, ale kiedy wchodzi sie do fazy push or fold to mocno utrudnia gre.
oprocz antywirusa nie mam praktycznie zadnych innych procesow w tle, konfuguracja komputera tez w zupelnosci wystarczajaca na gre, lacze internetowe dobre, antywirus to microsoft security essentials
jak komus uda mi sie pomoc to jestem nawet gotowy sie oddac... w sng HU za 1,20$ ;]
z gory dzieki