Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] xxxxxxx

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
524 Wyświetlenia
JoeBlack18
PokerStrategist

Wiecie może, czy zapisywana jest gdzieś historia rąk na
[treść edytowana]
? I czy da się używać jakiegoś HUD'a na tej platformie, bo z tego co widziałem to np. HM nie działa na
[treść edytowana]
r?

8 odpowiedzi
avril1991
Oldschool Grinder

Witam!

Nie podajemy nazw pokerroomów nie będacych partnerami PokerStrategy. HUD działa na tym roomie bez problemów.Zajrzyj tutaj: [HM] na BetFair Co do konfiguracji importu: http://faq.holdemmanager.com/questions/13/Ongame+-+Bwin+-+Betfair+Setup

Pozdrawiam

JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Ok rozumiem. Wielkie dzięki za odpowiedź.

JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Jednak dalej nie mogę znaleźć hand history. Przeszukałem cały folder Documents and Setting i nic, tak jakby w ogóle tego nie było . Jakby ktoś mógł dać jakąś wskazówkę, będę wdzięczny.

Pewnie gdzieś w opcjach roomu nie masz zaznaczonej opcji w stylu "zapisuj historie rozegranych rąk w okresie xxxx dni". To jest pewnie gdzieś gdzie możesz sprawdzić ostatnio rozegraną rękę

JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Szukałem już wcześniej. Nie ma tam takiej opcji, ani w ustawieniach, ani bezpośrednio na stole.

Może katalog w którym jest historia jest ukryty? Ja miałem tak na poker stars, sporo się naszukałem hh i wkoncu znalazłem właśnie w ukrytym katalogu.

JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Nic z tych rzeczy. Jak daje w holdem managerze options/configure auto import folders to nawet jest podana ścieżka...
C:\Documents and Settings\Joe Black\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\P5\nazwaroomu\hand history+subfolders.

Problem w tym ,że jak dalej add foldem a potem mam wyszukać, to okazuje się ,że na moim profilu nie ma folderu ustawienia lokalne.
Są folderu UserData ,oraz Application Data/ ale w nich nic takiego nie ma, są praktycznie puste. Problem dalej otwarty.

Próbowałem nawet przeinstalować program i dałem język angielski, bo zawsze w takim języku powinno się zapisywać rozdania, no i nic się nie zmieniło.

JoeBlack18 Autor wątku
JoeBlack18
PokerStrategist

Dobra. Znalazłem historię. Była na C:/HMArchive