Wiecie może, czy zapisywana jest gdzieś historia rąk na
[treść edytowana]? I czy da się używać jakiegoś HUD'a na tej platformie, bo z tego co widziałem to np. HM nie działa na
[treść edytowana]r?
Witam!
Nie podajemy nazw pokerroomów nie będacych partnerami PokerStrategy. HUD działa na tym roomie bez problemów.Zajrzyj tutaj: [HM] na BetFair Co do konfiguracji importu: http://faq.holdemmanager.com/questions/13/Ongame+-+Bwin+-+Betfair+Setup
Pozdrawiam
Jednak dalej nie mogę znaleźć hand history. Przeszukałem cały folder Documents and Setting i nic, tak jakby w ogóle tego nie było . Jakby ktoś mógł dać jakąś wskazówkę, będę wdzięczny.
Pewnie gdzieś w opcjach roomu nie masz zaznaczonej opcji w stylu "zapisuj historie rozegranych rąk w okresie xxxx dni". To jest pewnie gdzieś gdzie możesz sprawdzić ostatnio rozegraną rękę
Szukałem już wcześniej. Nie ma tam takiej opcji, ani w ustawieniach, ani bezpośrednio na stole.
Może katalog w którym jest historia jest ukryty? Ja miałem tak na poker stars, sporo się naszukałem hh i wkoncu znalazłem właśnie w ukrytym katalogu.
Nic z tych rzeczy. Jak daje w holdem managerze options/configure auto import folders to nawet jest podana ścieżka...
C:\Documents and Settings\Joe Black\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\P5\nazwaroomu\hand history+subfolders.
Problem w tym ,że jak dalej add foldem a potem mam wyszukać, to okazuje się ,że na moim profilu nie ma folderu ustawienia lokalne.
Są folderu UserData ,oraz Application Data/ ale w nich nic takiego nie ma, są praktycznie puste. Problem dalej otwarty.
Próbowałem nawet przeinstalować program i dałem język angielski, bo zawsze w takim języku powinno się zapisywać rozdania, no i nic się nie zmieniło.