Przejdź do forum
wyświetlanie ilosci...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wyświetlanie ilosci rak

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
275 Wyświetlenia
yogi333
Oldschool Grinder

Mam taki problem pewnie gdzies cos namieszalem ale nie bardzo wiem gdzie staty czesci graczy wyswietla mi ok ale np moje za kazdym razem jak otwieram stolik to mam 1 reke w HM nie mem pojecia co zrobić

3 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

to jest normalne. Zawsze gdy zaczynasz nowy turniej/otwierasz nowy stolik CG to statystyki dla Hero są wyświetlane po 1 ręce i zawsze są wyświetlane od 0 przy danym stoliku. Dzięki temu jesteś w stanie się zorientować jaki masz image przy danym stole.

Pozdrawiam

yogi333 Autor wątku
yogi333
Oldschool Grinder

A jak tak to spoko bo juz myslalem ze cos namieszalem a dopiero zaczynam z hudem grac mam zamiar kupic licencje i mam jeszcze jedno pytanie w zwiazku z tym czy ten klucz licencyjny kupuje sie raz czy trzeba oplacac co miesiac ?

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez yogi333
A jak tak to spoko bo juz myslalem ze cos namieszalem a dopiero zaczynam z hudem grac mam zamiar kupic licencje i mam jeszcze jedno pytanie w zwiazku z tym czy ten klucz licencyjny kupuje sie raz czy trzeba oplacac co miesiac ?

Klucz kupuje się jednorazowo :)
W tym czasie można korzystać na 2 komputerach jednocześnie, aczkolwiek dzielenie się licencją z innymi osobami jest zabronione ;)

Pozdrawiam