Mam taki problem pewnie gdzies cos namieszalem ale nie bardzo wiem gdzie staty czesci graczy wyswietla mi ok ale np moje za kazdym razem jak otwieram stolik to mam 1 reke w HM nie mem pojecia co zrobić
Witam,
to jest normalne. Zawsze gdy zaczynasz nowy turniej/otwierasz nowy stolik CG to statystyki dla Hero są wyświetlane po 1 ręce i zawsze są wyświetlane od 0 przy danym stoliku. Dzięki temu jesteś w stanie się zorientować jaki masz image przy danym stole.
Pozdrawiam
A jak tak to spoko bo juz myslalem ze cos namieszalem a dopiero zaczynam z hudem grac mam zamiar kupic licencje i mam jeszcze jedno pytanie w zwiazku z tym czy ten klucz licencyjny kupuje sie raz czy trzeba oplacac co miesiac ?
Napisane przez yogi333
A jak tak to spoko bo juz myslalem ze cos namieszalem a dopiero zaczynam z hudem grac mam zamiar kupic licencje i mam jeszcze jedno pytanie w zwiazku z tym czy ten klucz licencyjny kupuje sie raz czy trzeba oplacac co miesiac ?
Klucz kupuje się jednorazowo
W tym czasie można korzystać na 2 komputerach jednocześnie, aczkolwiek dzielenie się licencją z innymi osobami jest zabronione
Pozdrawiam