Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wyświetlanie HUD

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
430 Wyświetlenia
Tomcis23
Oldschool Grinder

Gram na Full tilt poker. Korzystam z Holdem Manager.

Mam problem z wyświetlainem HUD. Statystyki nie wyświtlają mi się przy konkrentnych zawodnikach których dotyczą tylko są poprzesuwane. Na każdym stole inaczej.

Ostatnio na 4 stoły tylko na jednym wszystko było ok. Wiem że można przeciągnąć pojedyńczą statystykę w dowolne miejsce na stole. Problem jest taki iż przeciągajac na jednym stole robie to automatycznie na wszystkich w ten sam sposób. Kompetnie nie potrafie tego opanować.

Proszę o pomoc

4 odpowiedzi
Qsypal
BlackMember

Witaj

Prawdopodobnie masz ustawioną opcję w sofcie automatycznego wybierania miejsca- niestety elephant nie jest w stanie go rozpoznać, dlatego tak miesza statystyki. Aby nie przestawiały Ci się na wszystkich stołach, wystarczy wyłączyć opcję "wykonaj na wszystkich stołach" ;)

Pozdrawiam

Tomcis23 Autor wątku
Tomcis23
Oldschool Grinder

Qsypal napisał
Witaj

Prawdopodobnie masz ustawioną opcję w sofcie automatycznego wybierania miejsca- niestety elephant nie jest w stanie go rozpoznać, dlatego tak miesza statystyki. Aby nie przestawiały Ci się na wszystkich stołach, wystarczy wyłączyć opcję "wykonaj na wszystkich stołach" ;)

Pozdrawiam

A gdzie znajdę polecenie "wykonaj na wszystkich stołach"?

No a tak wogóle to nie używam elefanta tylko Holdem Manager.

Mam taki sam problem tyle ze w elephancie. Przez przypadek wlaczylem te opcje na chwile. Pozniej ja wylaczylem i jest to samo. Wyinstalowalem elephanta, usunalem z rejestru, ponownie zainstalowalem i nic sie nie zmienilo. Co teraz mi radzicie zrobic?

VictorM
Oldschool Grinder

Co do elephanta nie mam pojęcia.

Jeżeli chodzi o Holdem Managera i FTP, to sugeruję zrobić dwie rzeczy. W sofcie FTP ustaw swoje ulubione miejsca. Ja zawsze siedzę w środku na dole. Jeżeli też tak chcesz siedzieć w opcjach musisz zaznaczyć Auto Center. Następnie w Holdem Managerze w opcjach HUD wybierz Preferred Seat i Po wybraniu Full Tilt Poker wybierz 1 dla HU, 3 dla 6-max, 5 dla 9-max i 5 dla 10-max. Od tego momentu nie powinieneś mieć żadnych problemów z HUDem.