Przejdź do forum
Wygrane układy i ty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wygrane układy i typy graczy

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
755 Wyświetlenia
keszelz
PokerStrategist

Jak w HM2 odszukać informację o tym ile wygrałem np JT najlepiej z podziałem na pozycję?

Czy jest gdzieś opis ( kryteria) wg których ustawia się typ gracza. O ile oczywiste są dla mnie takie typy graczy jak : ROCK, TIG, o tyle green fish lub blue fish są dla mnie nieczytelne.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
txd001
Oldschool Grinder

Musisz dodać raporty według kart własnych. Klikasz na górze ikonę More Reports/preflop/holecards i masz już zakładkę. Później możesz dodać statystykę pozycji, klikasz ppm/report statistics i w grupie general masz statystyke position.

Typy graczy możesz zmienić w ustawieniach. Zakładka Auto rate rules.
Mam nadzieje, że w miarę jasno wytłumaczyłem :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
keszelz Autor wątku
keszelz
PokerStrategist

Napisane przez txd001
Musisz dodać raporty według kart własnych. Klikasz na górze ikonę More Reports/preflop/holecards i masz już zakładkę. Później możesz dodać statystykę pozycji, klikasz ppm/report statistics i w grupie general masz statystyke position.

Mam tylko pytanie dlaczego wyświetlił mi tylko 31 rozdań? Masz jakiś pomysł?
Rozumiem,że na tym raporcie powinny pojawić się wszystkie moje układy na preflopie.

[Typy graczy możesz zmienić w ustawieniach. Zakładka Auto rate rules.
Mam nadzieje, że w miarę jasno wytłumaczyłem :).

No prawie:) Bo nie mogę odszukać tej zakładki Auto rate rules

Odpowiedz
Cytat
txd001
Oldschool Grinder

Może masz ustawione jakieś filtry? Stawki, typy gier, przedział czasu? Najlepiej naciśnij clear filters.

nie mogę odszukać tej zakładki Auto rate rules

kliknij settings na górze ekranu, a później przed ostatnia pozycja w kolumnie po lewej to Auto rate rules.

Odpowiedz
Cytat
keszelz Autor wątku
keszelz
PokerStrategist

Napisane przez txd001

Może masz ustawione jakieś filtry? Stawki, typy gier, przedział czasu? Najlepiej naciśnij clear filters. .

A gdzie znajdę tą funkcję?:)

nie mogę odszukać tej zakładki Auto rate rules

kliknij settings na górze ekranu, a później przed ostatnia pozycja w kolumnie po lewej to Auto rate rules.

Znalazłem:)

Odpowiedz
Cytat
txd001
Oldschool Grinder

.html ;)

Odpowiedz
Cytat
keszelz Autor wątku
keszelz
PokerStrategist

Dzięki za cierpliwość i trud. Tę opcję widziałem, ale była nieaktywna. Sadziłem więc,że jest jakaś inna. Okazało się,że problemem był wybrany gracz. Jakieś marginalne ręce rozegrałem na stolikach cashowych na bwin'ie ( pewnie stąd te 31 rozdań). Nie wiem dlaczego domyślnie ustawił się ten bwin'owy gracz. Po zmianie na PP pojawiły się rozdania a i funkcja Clear filters stała się aktywna. Jeszcze raz dzięki:)

Odpowiedz
Cytat