Witam, po dzisiejszym resecie na starsach mam problem z PT3. Jeżeli wygram rozdanie to i tak wyświetla mi, że je przegrałem. Czyli przegrane i wygrane są przegranymi więc zawsze jestem w plecy. Mam prawie najnowsza wersję trackera wczoraj działało wszystko, dzisiaj nie. O co chodzi? Dzięki i pozdrawiam.
Hej
Jest to błąd po restarcie - trzeba czekać aż to poprawią. To samo ma kolega piotrek
pozdrawiam
Też mam ten sam problem. Wczoraj PT wszystko ładnie liczył, a dzisiaj wszystkie rozdania w których dochodziłem do showdownu zlicza mi jako przegrane.
Witam,
usunąć możesz wybierając z menu Database -> Database Management, w nowym oknie wybierasz Purge... i w jeszcze nowym okienku wybierasz sesje, które chcesz usunąć, a następnie klikasz Purge Session(s).
Naprawić, to chyba tylko edytując pliki txt wprowadzając poprawki w wynikach, a następnie manual import. Jeśli wystarczy tylko wpisać wins, zamiast loses, lub coś w tym stylu, to nie jest to jeszcze takie czasochłonne. Ale nie przyglądałem się HH, więc nie wiem, czy to jedyny błąd.
Pozdrawiam
co teraz? czekamy na poprawki od starsów czy na nowa wersję trackera? coś ostatnio często edytują strukturę rozdania w pliku
[Treść wyedytowana] mam to samo, a mam najlepszego runa w zyciu, chyba z 10 stackow w godzine ogolilem, bedzie trzeba recznie zmieniac:D
// proszę bez wulgaryzmów
- dragoste
Nową wersję trackera? Przecież ewidentnie błąd w HH jest.
Przed chwilą sprawdzałem, i wszystko jest już najwyraźniej ok.
Pozdrawiam
witam, mialem ten sam problem, ale po prostu zresetowałem huda przy stoliku i od tego momentu znowu zaczelo mi zaczliczac wins zamiast loses; pozdrawiam
Napisane przez AnyTwoPL
[Treść wyedytowana] mam to samo, a mam najlepszego runa w zyciu, chyba z 10 stackow w godzine ogolilem, bedzie trzeba recznie zmieniac:D// proszę bez wulgaryzmów
- dragoste
Przepraszam dragoste, z reguly zachowuje klase;)