Przejdź do forum
Wygrane $$$ - jako ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wygrane $$$ - jako przegrane

12 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
722 Wyświetlenia
AvritJack
Elite Grinder

Witam, po dzisiejszym resecie na starsach mam problem z PT3. Jeżeli wygram rozdanie to i tak wyświetla mi, że je przegrałem. Czyli przegrane i wygrane są przegranymi więc zawsze jestem w plecy. Mam prawie najnowsza wersję trackera wczoraj działało wszystko, dzisiaj nie. O co chodzi? Dzięki i pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
piotrekbc
PokerStrategist

dokladnie mam ten sam problem: PT3 - problem

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Hej

Jest to błąd po restarcie - trzeba czekać aż to poprawią. To samo ma kolega piotrek

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Też mam ten sam problem. Wczoraj PT wszystko ładnie liczył, a dzisiaj wszystkie rozdania w których dochodziłem do showdownu zlicza mi jako przegrane.

Odpowiedz
Cytat
AvritJack Autor wątku
AvritJack
Elite Grinder

dzięki, dajcie znać jak wszystko będzie znowu działało,

Odpowiedz
Cytat
AvritJack Autor wątku
AvritJack
Elite Grinder

a czy da się usunąć dzisiejszą sesję z trackera? albo "poprawić" ?

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Witam,

usunąć możesz wybierając z menu Database -> Database Management, w nowym oknie wybierasz Purge... i w jeszcze nowym okienku wybierasz sesje, które chcesz usunąć, a następnie klikasz Purge Session(s).

Naprawić, to chyba tylko edytując pliki txt wprowadzając poprawki w wynikach, a następnie manual import. Jeśli wystarczy tylko wpisać wins, zamiast loses, lub coś w tym stylu, to nie jest to jeszcze takie czasochłonne. Ale nie przyglądałem się HH, więc nie wiem, czy to jedyny błąd.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
AvritJack Autor wątku
AvritJack
Elite Grinder

co teraz? czekamy na poprawki od starsów czy na nowa wersję trackera? coś ostatnio często edytują strukturę rozdania w pliku

Odpowiedz
Cytat

[Treść wyedytowana] mam to samo, a mam najlepszego runa w zyciu, chyba z 10 stackow w godzine ogolilem, bedzie trzeba recznie zmieniac:D

// proszę bez wulgaryzmów ;) - dragoste

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Nową wersję trackera? Przecież ewidentnie błąd w HH jest. ;)

Przed chwilą sprawdzałem, i wszystko jest już najwyraźniej ok.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Olo1987
Oldschool Grinder

witam, mialem ten sam problem, ale po prostu zresetowałem huda przy stoliku i od tego momentu znowu zaczelo mi zaczliczac wins zamiast loses; pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez AnyTwoPL
[Treść wyedytowana] mam to samo, a mam najlepszego runa w zyciu, chyba z 10 stackow w godzine ogolilem, bedzie trzeba recznie zmieniac:D

// proszę bez wulgaryzmów ;) - dragoste

Przepraszam dragoste, z reguly zachowuje klase;)

Odpowiedz
Cytat