Przejdź do forum
Winnings P* - SNG/M...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Winnings P* - SNG/MTT

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
364 Wyświetlenia
AirFace
PokerStrategist

Cześć, od jakiegoś czasu nie wyświetlają mi się moje winnings z P*. Ręce prawidłowo się importują, a w sofcie P* mam zaznaczonego checkboxa "save my tournament summaries", ale wykres się nie rysuje.

Czy ktoś wie może jak rozwiązać ten problem? Przyznam, że kończą mi się koncepcje.

P.S. Dodam, że na FTP jest w porządku.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

Witaj AirFace,

Jedyne co mi na chwilę obecną przychodzi na myśl to wyzerowanie wszystkich filtrów i sprawdź czy pomoże. Jak nie to będę dalej kombinować jak wrócę do domu bo teraz nie mam dostępu do komputera.

Pozdrawiam,
plushack

Odpowiedz
Cytat
AirFace Autor wątku
AirFace
PokerStrategist

Niestety nie pomogło. Filtry na default, rozegrałem dwa SNG i niestety bez zmian.
Zastanawia mnie czy jest może gdzieś opcja w której wybieramy destination folder, z którego PT pobiera sobie winnings? Mógłbym wtedy zmienić folder zapisu wyników w sofcie P* i wczytywania ich do PT.

Odpowiedz
Cytat

Wydaje mi się, że tak. W tej chwili nie mam dostępu do softu, ale wieczorem jak Ci nikt nie odpowie do tego czasu postaram się to znaleźć.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
AirFace Autor wątku
AirFace
PokerStrategist

Ja taż wróciłem właśnie do domu i przegrzebałem chyba cały soft PT. Lipa. Jakby wpadło Ci coś do głowy, daj please znać. thx in adv.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Tu jest instrukcja dla PokerStars: PokerStars Configuration Guide.

Folder z historią turniejów dodajesz w tym samym oknie co historię rozdań. Pamiętaj o języku angielskim.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
AirFace Autor wątku
AirFace
PokerStrategist

OK, ogarnąłem sytuację. Rzeczywiście okazało się, że po najnowszym update P* utworzył się nowy folder z TournamentSummaries w innym miejscu niż moje HH.
Niestety usunięcie tego folderu i zmiana destination folder nie pomogło i musiałem przeinstalować cały soft PT4 :(. Mimo wszystko jest OK.

Dzięki Panowie za pomoc! :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Zawsze do usług ;]

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat