Witam, dzis kupilem nowego lapka i nie moge zainstalowac postgre SQL, mam win 8 i przy instalcji HM2 po paru chwilach pisze nze nie moze zainstalowac, macie jakies pomysly?
Witam,
musisz podać więcej szczegółów.
Jaki dokładnie komunikat otrzymujesz?
Pozdrawiam.
A instalowales osobno psqla i hm2 czy z instalki hm2 pusciles instalacje. Ja osobiscie rowniez mam win8 ale wszystko smignelo z instalki hm2
a moge teraz zrobic format i xp zainstalwac na nim? win 8 nie strace? to moj pierwszy lapek
pisze soory nie mozemy zainstalowac sql
Jaki dokładnie komunikat otrzymujesz?
a moge teraz zrobic format i xp zainstalwac na nim? win 8 nie strace?
Format = usunięcie wszystkiego z partycji.
Pozdrawiam.
o dziwo mialem zainstalowane na dysku 2 katalogi sql ale nic na nie nie wgrywalem, udalo mi sie HM2 odpalic ale nie moge sie do niej zalogowac. Pojawi sie okienko Connect to PSQL Database i 4 okienka server port user i pass....w ktorych automatycznie sa wpisane dane ale okienko start service jest niedostepne. Co mam wpisc w nie?
zrobilem format i pierw instaluje postgres 9,2 ... przy koncu komunikat :
Problem running post - instal step. Instalation not complette correcly Error reading file C:/ProgramFiles/PostgreSQL/9.2/data/postgresql.conf
Witam,
Nie radzę instalować PostgreSQL 9.x, dlatego że będą z nim problemy. HM2 nie działa poprawnie pod tą wersją. Pozwól trackerowi zainstalować wersję, którą będzie chciał podczas własnej instalacji.
Pozdrawiam