Ostatnio sciagnalem trial HM'a i wgralem na niego ok 80k rak. Po jakims czasie uzytkowania mialem sytuacje ze wylaczyl mi sie laptop w czasie gry i jak go wlaczylem to wylaczyl sie znow w czasie ladowania windowsa. Odczekalem juz az troche ochłonie i wlaczylem spowrotem no i powyskakiwaly jakies bledy i komputer sie mnie zapytal czy przywrocic ustawienia do czasu gdy wszystko dzialalo. Bez zastanowienia sie zgodzilem bo myslalem ze cofnie o te pare godzin, gora 1-2 dni a on cofnal mi o ponad 10 dni i odinstalowal mi HM'a. Został niby folder ale nie ma tam za wiele no i po moich rękach ani śladu. Przepadły na zawsze?
Jeśli nic nie zmieniałeś w ustawieniach to HM powinien standardowo archiwizować zaimportowane już hh w C:\HMArchive
Zainstaluj jeszcze raz HMa i postgresql (z tym też pewnie windows coś namieszał) i zaimportuj jeszcze raz wszystkie hh.
Witam.
Teoretycznie ani HM ani PostgreSQL nie powinny zostać "odinstalowane", ale bez reinstalacji się nie obejdzie, w każdym razie możliwe, że Twoja baza danych będzie nadal istniała i przy instalacji PostgreSQL podaj dane do istniejącej bazy.
Twoje hand history powinny znajdować się w folderze HMArchive, czyli instalujesz na nowo i importujesz to co się tam znajduje po wcześniejszym przeniesieniu zawartości tego folderu w inne miejsce.
Pozdrawiam.
O dzięki wielkie, przeszukałem wszystkie pliki na kompie pod kątem mojego limitu a tu sie okazalo ze HM zmienia nazwy plikow ktore importuje. Dzieki wielkie, okazalo sie że cała baza pozostała. Tylko skad mam wziac dane do istniejace bazy danych postgresql skoro HM sam ja automatycznie zainstalowal bez mojej pomocy? Nic nie wpisywalem tak jak to jest przy instalacji elephanta naprzyklad.