Przejdź do forum
Tournament Summary ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tournament Summary problem

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
188 Wyświetlenia
DMatysiak147

Od jakiegoś czasu pokerstars nie zapisuje mi tournament summary. Z hand history jest wszystko ok, jest zapisywana(zarówno turnieje jak i cash). Język mam angielski eksport w ang. Macie jakiś pomysł?

Tak przy okazji, o co tu chodzi i czy trzeba to jakoś naprawić?:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Cześć,

pomysłów trochę się znajdzie:

1. Czy rzeczywiście Twoja nazwa użytkownika to "user". Jeśli tak to ścieżka powinna się zgadzać. Naciśnij w Site Options->PokerStars przycisk Auto-Detect dla pewności.
2. Holdem Managera i PokerStars należy uruchamiać jako administrator.
3. Feature logging to funkcja śledząca pracę trackera i zapisująca ją na dysku. W razie bugów support ma łatwo by je znaleźć. Aby to wyłączyć (bowiem nie jest Ci potrzebne) wejdź w 'Settings' (pod Site Setup), zjedź na dół i wyłącz Feature Logging w menu o tej samej nazwie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
DMatysiak147 Autor wątku
DMatysiak147

1. tak nazwa to user, ścieżki są dobre. nie wiem dlaczego, ale pokerstars nie zapisuje mi tournament summary z każdego turnieju.

poza tym moja datebase ma 3716MB ręce i tournament summary są archiwizowane przez hm2. dlaczego zatem z gier cashowych wszystkie ręce są, natomiast tournament summary miałem 3000 turniejów, a teraz te wyniki znikły i zostało 350 na grafie i statystykach.
2. mam ustawione.
3.dzięki pomogło, zmieniłem.

mam jeszcze jedno pytanie: gdzie reszta zakładek znikła??? może powinienem reinstalować holdem manager?

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat

Cześć DMatysiak147,

teraz część tych ustawień co miałeś w hand importing znajduje się w 'Site Options'. Weszło to wraz z jednym updatem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat