Przejdź do forum
Tournament Shark - ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tournament Shark - problem(brak statystyk)

13 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,728 Wyświetlenia
seedorf333
PokerStrategist

Witam! Mam problem z programem Tournament Shark, otoz gdy kilkam maximize to widac tylko moj link(na niebiesko), a pozostale 9 miejsce jest pustych. Na [Treść wyedytowana] wsztsko dobrze dziala, a na P* niesttey wystepuje juz problem. Mam ustawiony jezyk angielski w sofcie. Co moze byc przyczyna?

//to nie jest partner PokerStrategy salyk

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

a próbowałeś odświeżyć? Sprawdź też czy w TS masz ustawioną poprawną liczbę osób przy stoliku - jeśli siedzi 9 osób to ustaw 9max.

Na koniec, zmień layout na HyperSimple i sprawdź czy wtedy będzie działać.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
seedorf333 Autor wątku
seedorf333
PokerStrategist

Zmiana layout pomogla. Dzieki wielkie za pomoc

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez seedorf333
Zmiana layout pomogla. Dzieki wielkie za pomoc

Nie ma problemu, grunt, że udało się sprawę szybko załatwić _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
nikujin
PokerStrategist

Mam ten sam problem, zmiana loyatu nie pomaga.

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez nikujin

A czy z tego rozwijalnego menu wybierasz dobrą ilość graczy?

Odpowiedz
Cytat
nikujin
PokerStrategist

Napisane przez salyk

Napisane przez nikujin

A czy z tego rozwijalnego menu wybierasz dobrą ilość graczy?

Tak, aczkolwiek nie ma tam wyboru hiper-simple.
Mam ustawiony hyper-simple, ale zmiana na jakikolwiek inny loyat nic nie zmienia.

Odpowiedz
Cytat
GoPablo
PokerStrategist

Mam tak samo. W TS ustawione 9max. Na PS styl stołu ustawiony na hyper simple. Nic nie pomaga. Statystyki graczy przy odświeżaniu pojawiają się i znikają jak chcą. Muszę wiele razy klikać, żeby trafić wyświetlanie statystyk wszystkich graczy. Jest to denerwujące, irytujące i wkurzające tym bardziej jak się gra min 6 stołów. Kiedyś używałem tego programu i było wszystko cacy. Teraz do niego wróciłem i jestem zawiedziony. Dodam jeszcze, że instalowałem najnowszy net framework (bo podobno to miało pomóc) oraz przeinstalowywałem TS nawet kilka razy. Już nie widzę opcji co mógłbym jeszcze zrobić. Jeżeli ktoś ma jakieś rozwiązania będę wdzięczny za pomoc.

P.S. System operacyjny Win7 64x

Odpowiedz
Cytat
nikujin
PokerStrategist

Napisane przez GoPablo
Mam tak samo. W TS ustawione 9max. Na PS styl stołu ustawiony na hyper simple. Nic nie pomaga. Statystyki graczy przy odświeżaniu pojawiają się i znikają jak chcą. Muszę wiele razy klikać, żeby trafić wyświetlanie statystyk wszystkich graczy. Jest to denerwujące, irytujące i wkurzające tym bardziej jak się gra min 6 stołów. Kiedyś używałem tego programu i było wszystko cacy. Teraz do niego wróciłem i jestem zawiedziony. Dodam jeszcze, że instalowałem najnowszy net framework (bo podobno to miało pomóc) oraz przeinstalowywałem TS nawet kilka razy. Już nie widzę opcji co mógłbym jeszcze zrobić. Jeżeli ktoś ma jakieś rozwiązania będę wdzięczny za pomoc.

P.S. System operacyjny Win7 64x

+1
to samo, też mam Win7 64x

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Szczerze, to nie wiem co może być tego przyczyną, nie mogę też znaleźć takich informacji.

Aktualizowaliście ostatnio soft P*? Bo w tym można doszukiwać przyczyny. P* zmieniło nieco wygląd stołu i TS może to źle rozczytywać..

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
nikujin
PokerStrategist

Napisane przez salyk
Szczerze, to nie wiem co może być tego przyczyną, nie mogę też znaleźć takich informacji.

Aktualizowaliście ostatnio soft P*? Bo w tym można doszukiwać przyczyny. P* zmieniło nieco wygląd stołu i TS może to źle rozczytywać..

Pozdrawiam

Nie działa mi od updatu p* z początku stycznia, zawsze ściągam update p* na bieżąco, jak tylko wyjdzie.

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez nikujin
Nie działa mi od updatu p* z początku stycznia, zawsze ściągam update p* na bieżąco, jak tylko wyjdzie.

To chyba mamy winowajcę. Zapewne twórcy TS wypuszczą niedługo aktualizację softu. Trzeba na to poczekać.

Odpowiedz
Cytat
nikujin
PokerStrategist

support prolabs napisał mi, że planują wypuścić update dopiero w przyszłym miesiącu.

Odpowiedz
Cytat