Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

table scanner pomoc

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
495 Wyświetlenia
prezesbk

Witam mam problem z tym programem. Zrobilem wszystkie mozliwe filtry i gdy klikam scan tables wyyskakuje mi glowne okno pokerstars co jakis czas, ale nic kompletnie zadnych statystyk w tym programie nie mam. Nie mam juz pojecia. Pomogl by ktos mi skonfigurowac tak zeby to dzialalo?

Pozdrawiam

no zagroma nie da rady;/ nie wyszukuje mi stolikow. Juz przeczytalem jakis quide na ich stronie, ale dalej nic... waiting to scan i nic nie ma...

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

1. Ustawiłeś bazę danych?

2. Nie wybieraj żadnych filtrów i sprawdź, czy wyszukuje stoly, jeśli tak -> pkt 4.

3. Ile masz rąk na danym limicie?

4. Ustawiłeś wartości stołów lub/i graczy, które nie są możliwe do spełnienia (np. min4 znanych graczy, vpip >40, 3 fishy itd.).

5. Nie minimalizuj PokerStars w czasie wyszukiwania.

Odpowiedz
Cytat
prezesbk Autor wątku
prezesbk

Zrobilem wszystko tak jak napisales niestety dalej nic... Mam 71k rozdan

Nie mam pojecia... pisze waiting to scan (20) i zero akcji... nic sie nei wyswietla

Odpowiedz
Cytat
boxer82

sprawdz czy w lobby starsów masz ustawione te same stawki co TST

Odpowiedz
Cytat
gembusiek

uruchom TST i P* jako administrator

Odpowiedz
Cytat

Niewiem czy chodzi o program tablescan turbo, ale jesli o ten to w settings zaznacz w zakladce sites opcje use old version of pokerstars i poczekaj cierpliwie , u mnie zadzialalo

Odpowiedz
Cytat
prezesbk Autor wątku
prezesbk

zrobilem wszystko tak jak mowiliscie i nic... Mam w angielskiej wersji pokerstars itp;/ no nei wiem moze nowa baze danych muze zalozyc?

Odpowiedz
Cytat