Przejdź do forum
[Table Optimizer] P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Table Optimizer] Program świruje

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
245 Wyświetlenia
trzasku

Cześć,

Napisałem już do supportu Table Optimizer ale zanim odpiszą (a w dodatku pewnie sami nie będą wiedzieć co powoduje problem bo to chyba świeży programik), chciałbym się zapytać czy ktoś z was spotkał się podobnym problemem jak ja podczas używania programu.

Najpierw najbardziej istotny problem. Gdy używam Table Optimizer czasami cały soft PokerStas7 się zacina, zanikają niektóre elementy stołu i lobby a ja muszę grać "w ciemno" - Gra działa ale nie widać zmian na stole, jest on "zamarznięty". Z tego co zauważyłem dzieję się to wtedy gdy często szukam lub koloruję graczy za pomocą skrótów klawiszowych z programu.

Tak wygląda lobby gdy stoły i cały soft się zacina:

Innym mniej dolegliwym problemem jest to że gdy wyłączam PokerStars7 przyciskiem x lub przez manager zadań to na pulpicie zostają ślady Table Optimizer dopóki nie wyłączę też jego. Nie da się ich wyłączyć x który widać na zdjęciu.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc :fdrink

Pozdrawiam,

Patryk

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Crimson

Hej trzasku,

Miałem to samo kiedy przełączyłem się na PokerStars 7. Nic nie wymyśliłem i wróciłem do wersji 6. Nie wiem czy wiesz, ale Table Optimizer to program napisany przez Polaka i na forum mamy oficjalny wątek, w którym odpisuje autor, więc może przeklej tam swojego posta: [OFICJALNA Pomoc Techniczna] Table Optimizer - program optymalizacyjny na PokerStars

Pozdrawiam ;)

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku

Napisane przez crmsnlord
Hej trzasku,

Miałem to samo kiedy przełączyłem się na PokerStars 7. Nic nie wymyśliłem i wróciłem do wersji 6. Nie wiem czy wiesz, ale Table Optimizer to program napisany przez Polaka i na forum mamy oficjalny wątek, w którym odpisuje autor, więc może przeklej tam swojego posta: [OFICJALNA Pomoc Techniczna] Table Optimizer - program optymalizacyjny na PokerStars

Pozdrawiam ;)

Jak zawsze pomocna ręka :fdrink

Bardzo Ci dziękuję, w takim razie po prostu wrócę sobie na szóstkę a w dodatku dam to co tutaj napisałem do oficjalnego tematu o którym wspomniałeś - Dziękuję Ci bardzo :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
tonyrw

witam
wiadomo kiedy na sofcie 7 starsów będzie działał dobrze auto timebank na zoomie ?
działa mi tylko do ppierwszego wykorzystania pozniej juz nie włącza sie automatycznie chyba ze mam cos zle ustawionego
jak tak to proszę o pomoc

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku

Cześć tonyrw,

Sprawdziłem, i mi automatyczny Time Bank na zoom działa za każdym razem. Nie sprawdzałem natomiast jak program się zachowuje gdy Time Bank się całkowicie skończy, a po kilku rozdaniach ponownie napełni.

Sprawdź proszę czy motyw ustawiony w programie odpowiada motywowi stolika jaki masz na PokerStars. Osobiście używam motywu Hyper-Simple którego nie ma w Table Optimizer, dlatego wybrałem opcje Custom a następnie zaznaczyłem odpowiednie miejsca na stole za pomocą opcji Theme Options.

Jeżeli miałbyś jakiekolwiek pytania możesz śmiało pisać. Postaram się Ci pomóc jak najlepiej potrafię :fdrink.

Pozdrawiam i życzę dużo asów, :f_cool:

Patryk

Odpowiedz
Cytat