Witam przejrzałem kilka stron wątku ale nie mogę znaleźć takiego tematu (jeśli był z góry przepraszam).
Potrzebuję sprawdzić szczegółowe statystyki dla konkretnej ręki np. 78s lub a5s chodzi mi o to bym widział czy jest to dla mnie dochodowa ręka oraz wszystkie staty z nią związane typu jak często otwieram jak często 3betuje do tego wyszczególnione z konkretnych pozycji.
PT4?
View Stats - Statistic - po lewej stronie, pod ksywką zmieniasz zakładkę Report z Overview na Holdem Range Visualiser - otworzy się matryca.
HM?
Niestety nie pomogę, ale widziałem jak to zrobić u Uczniaka na filmiku, który dotyczył gier Spin and Go.
To będzie to dzięki za pomoc jednak czas chyba zmienić sprzęt lub uszczuplić bazę bo gdy wybieram ta zakładkę to program mieli się w nieskończoność.
Czy można ustawić to tak by pokazywało matrycę tylko z danych stawek lub z danego okresu np. ost. 3 miesięcy bo jednak zliczając wszystkie ręce jest tego za trochę za dużo?
Tak, po lewej stronie masz filtry. Zjedz niżej, możesz tam ustawić przedział czasowy itp
Tak, po lewej stronie masz filtry. Zjedz niżej, możesz tam ustawić przedział czasowy itp
Już sam znalazłem mimo to każda zmiana ustawienia to jest dobre 5-10 min ładowania (mimo ustawienia mniejszej ilości handów) można pierdolca dostać, czy u ciebie też tak jest?
Raczej nie. Nie mam też przesadnie wielkiej bazy, ponieważ staram się ją odchudzać ze względu na to, że stare informacje, z różnych powodów mogą wprowadzać w błąd. Jeśli chodzi natomiast o sprzęt, to ważne aby mieć dysk ssd, bo znacząco przyśpiesza pracę na dużych bazach danych.
Tak przy okazji jeśli byś mógł poprowadzić mnie jak uszczuplić bazę i zostawić np. handy tylko z tego roku lub ost. 2 lat.
Z góry dzięki za pomoc.
W Database opcja Purge Hands. Jest tam wiele opcji - ramy czasowe, poker roomy, limity, sesje, turnieje, itd - aby ustalić czego chcesz się pozbyć.
Ewentualnie możesz sobie to ogarnąć, za pomocą exportu danych, na których Ci zależy. Jeśli z jakiegoś powodu nie chcesz się pozbywać całej bazy.
W Database opcja Export Hands i wybierasz sobie co cię tam interesuje, po czym exportujesz na dysk. Potem stawiasz nową bazę, ustawiasz ją jako aktywną i domyślną. Import z dysku wcześniej wybranych danych i masz świeżutką bazę. Jednocześnie mając dostęp do starych rzeczy.