Witam,mam pewien problem z PT4. Po włączeniu softu i HUDa statystyki wszystkich graczy wyświetlają się normalnie, pokazują się dane z wczoraj,przedwczoraj,dzisiaj itd. Moje statystyki natomiast, w czasie gry pokazują się tylko z dzisiejszej sesji. Jak rozwiązać ten problem?Pozdrawiam
Hej,
To nie jest problem tylko celowe działanie. Tak ma być. Chcesz wiedzieć jak postrzegają Ciebie nowi gracze przy stole. Swoje "pełne" staty możesz sprawdzić otwierając rękę w replayerze PokerTrackera.
Pozdrawiam.
Siema.
W jaki sposób mam zobaczyć swoje pełne staty jak w replayerze pokazuje mi 6K hands a w sumie mam 54K?
Musiałeś ustawić jakieś filtry. Hud -> Edit HUD Options -> ilość ostatnich rozdań/tygodni/podział na ilość osób przy stole/stawki. W replayerze jest też opcja do pokazywania statów zebranych do czasu, w którym rozegrane zostało dane rozdanie.
Niestety wszystko sprawdziłem i mam dobrze a nadal mam tylko 5K jak w opcjach replayera zmienię "show hero lifetime stats" to mi pokazuje 1K a jak włączę to nadal 5K.
Szkoda bo chciałem wrzucić moje staty do analizy na forum ale 5K to trochę cienko. Nie ma pojęcia o co chodzi, chyba że trial ma jakieś ograniczenia?
Nie ma takich ograniczeń. Wstaw zrzuty ekranu okien o których wcześniej wspomniałem.