Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

statystyki

10 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
877 Wyświetlenia
soodol

Witam,mam pewien problem z PT4. Po włączeniu softu i HUDa statystyki wszystkich graczy wyświetlają się normalnie, pokazują się dane z wczoraj,przedwczoraj,dzisiaj itd. Moje statystyki natomiast, w czasie gry pokazują się tylko z dzisiejszej sesji. Jak rozwiązać ten problem?Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Skibcio

Hej,

To nie jest problem tylko celowe działanie. Tak ma być. Chcesz wiedzieć jak postrzegają Ciebie nowi gracze przy stole. Swoje "pełne" staty możesz sprawdzić otwierając rękę w replayerze PokerTrackera.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Siema.
W jaki sposób mam zobaczyć swoje pełne staty jak w replayerze pokazuje mi 6K hands a w sumie mam 54K?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Musiałeś ustawić jakieś filtry. Hud -> Edit HUD Options -> ilość ostatnich rozdań/tygodni/podział na ilość osób przy stole/stawki. W replayerze jest też opcja do pokazywania statów zebranych do czasu, w którym rozegrane zostało dane rozdanie.

Odpowiedz
Cytat

Niestety wszystko sprawdziłem i mam dobrze a nadal mam tylko 5K jak w opcjach replayera zmienię "show hero lifetime stats" to mi pokazuje 1K a jak włączę to nadal 5K.
Szkoda bo chciałem wrzucić moje staty do analizy na forum ale 5K to trochę cienko. Nie ma pojęcia o co chodzi, chyba że trial ma jakieś ograniczenia?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Nie ma takich ograniczeń. Wstaw zrzuty ekranu okien o których wcześniej wspomniałem.

Odpowiedz
Cytat

ok zaraz wrzucę

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Masz filtry ustawione:

Odpowiedz
Cytat