co mam zrobic zeby HM wyswietlal mi statystyki ze starsow?
moze mi ktos pomoc? w ogole mi nie wyswietla zrobilem wszystko zgodnie z tym linkiem
https://polska.pokerstrategy.com/video/14159/
jest napisane "auto update did not find any new files...trying agan in 5 seconds" tylko ze recznie ja importowalem i nadal nic;/
mam to samo, probowalem juz wielu rzeczy i nic, powoli zaczyna mnie to irytowac. mam nadzieje ze jutro ci ktos cos podpowie.
tez mam taka nadzieje bo juz mnie powoli [Treść wyedytowana] i nie znam tego przyczyny a zalem 90$ za licencje
//bez wulgaryzmów! salyk
Witam.
Po pierwsze, hand history i język platformy musi być ustawiony tylko i wyłącznie na angielski.
Po drugie, musisz ustawić foldery autoimportu (w oknie startowym klikasz niebieski link "click here to add auto import folders" i wybierasz opcje "auto detect" - sprawdź czy folder gdzie przechowywane jest hand history na PokerStars został wykryty).
Po trzecie, HUD działa tylko i wyłącznie na cash games, jeśli więc testowałeś go na play money to się on nie wyświetli.
Zrób te rzeczy i sprawdź czy jakiekolwiek ręce są importowane.
Następnie ustaw Hero Names w opcjach na swój nick.
Pozdrawiam.
Napisane przez portal348
czemu jak przerzuca mnie na inny rum to restartuje mi statystyki?
Nie rozumiem pytania, co masz namyślisz pisząc "rum"?
oraz gdzie ustawic te hero names?
Hud Options->Setup Hero Names, podajesz swoje nicki na danych platformach.
PS. Używaj opcji edit danego posta zamiast pisać jeden pod drugim. Po drugie cierpliwości, założyłeś już 4 tematy o tym samym i 5 sprzed 2.5 roku odkopałeś...
gram turniej i jezeli jezeli mnie przezuca na inny table to jest restart statystyk rozumim ze licyz mi od 0 tych graczy co z nimi nie gralem ale czemu restartuje moje statystyki i graczy z ktorymi gralem juz
z tym hero names moderator ci napisał jak to zrobic bo ja byłem w bledzie i dlatego usunalem mojego posta, a tak wogole to na poker strategy sa filmy instruktazowe odnosnie hma.
tak ale ja juz zrobilem z tym name i wszystko gra jest spoko statystyki sa pokazywane ale powiedzmy juz mam 70 rak na kolesia i nie wiem czy jest jakis limit czy co bo mi zeruje i nie iwem od czego to zalezy czy od przeniesienia na inny stol czy od czegos innego. Bo nagle zaczyna mi od poczatku liczyc na kogos na kogo juz mialem ok 80 rak wiesz o co mi chodzi ?
wydaje mi sie tak jak bym mial ustawiony gdzies limit np do 80 rak
Twoje statystyki zawsze Ci zeruje po przeniesieniu na nowy stolik.
Zmieniałeś coś z filtrami wg ilości graczy przy stole? Jeśli tak, to wtedy Ci może zerować statystyki na danego gracza, jeśli w danym momencie się zmieni liczba graczy przy stole.
witam znowu mi sie zjebalo cos.wczoraj normalnie juz wyswietlalo statystyki a dzis odpalam starsy i HM i nie importuje rak foldery w ktorych wczoraj zapisywal sa dzis puste. wychodzi na to ze nie zapisuje rak tam gdzie chce zainstalowalem P* po angielsku a zamiast folderu "hand history" mam " rozdania";/ o co chodzi czemu nie importuje mi rak