Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SPINY

5 Posty
5 Użytkownicy
6 Reakcje
725 Wyświetlenia
RafalRafall

Witam
Czy istnieje jakis program darmowy lub nie,cokolwiek aby ukrywało ile wylosowalo $ na stoliku,nie chce widziec podczas gry o ile gram,da rade jakos to zrobic?dzieki

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
koval21

czemu nie chcesz widzieć wylosowanego mnożnika, przecież to ważna informacja - ludzie inaczej grają 2x a inaczej duże mnożniki, a Ty powineneś siędo tego adjustować

Odpowiedz
Cytat
Grihikt

Bo on chce skupić się na podejmowaniu jak najlepszych decyzji, i nie czuć presji z racji wyższego mnożnika. Gra się pod przeciwników, a nie pod mnożnik

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Napisane przez koval21
czemu nie chcesz widzieć wylosowanego mnożnika, przecież to ważna informacja - ludzie inaczej grają 2x a inaczej duże mnożniki, a Ty powineneś siędo tego adjustować

Mi osobiście bardzo to pomagało gdy nie byłem w poolu. CIężko o dobre decyzje gdy mindset jest kiepski i lekki swing wpływa na gierkę, bo widzisz że jesteś ciągle dymany w lepszych mnożnikach. Znalazłem gdzieś na 2+2 program, który ukrywał wszystkie informacje na temat mnożników. Kolor tła był taki sam do 25x włącznie, ale bardzo łatwo można było edytować plik i ustawić to według własnego uznania. Niestety nie mam tego na dysku, a nazwy nie pamiętam.

Odpowiedz
Cytat
YoungKid

wydaje mi się że thesamelayout ma taką możliwość, jest darmowy

Odpowiedz
Cytat