Witam mam takie pytanie uzywam HM jak gram cash jest wszystko ok i nie ma problemu jednak jak gram np DONY to hud działa bez zarzutu tyle ze w zakładce TURNEY rezults nie ma zadnych danych moze ktos wie o co chodzi ??
Napisane przez yogi333
Witam mam takie pytanie uzywam HM jak gram cash jest wszystko ok i nie ma problemu jednak jak gram np DONY to hud działa bez zarzutu tyle ze w zakładce TURNEY rezults nie ma zadnych danych moze ktos wie o co chodzi ??
Dony 6 maxy ???
tez mi na nich HUD chodzi ale nie zapisuje wyników ogólnie kiepsko w HM jezeli chodzi o everest z zapisywaniem wyników nie wiem jak HM2
Poszukajcie Urbiego, bo on jest fachowcem.
Z tego co pamiętam Everest w hand history nie zapisuje stawek na jakich się gra, ani wygranych. Jest to chyba dosyć ciężkie do ominięcia
Jezeli chodzi o stt/sng/mtt to everest nie zapisuje w hand history jaki byl BI ,czasami zdarzy sie ,ze zapisana jest tylko wygrana.
Nie tylko na everku to nie działa na mikrogaming jest chyba tak samo. Ogólnie jeśli hud ci działa to i muszą ci się odczytywać rozegrane sng. Inna sprawa to to że będziesz miał źle liczone roi i ogólnie podsumowanie sesji jeśli grasz na różnych limitach. W HM możesz ustawić domyślny BI (standardowo to jest 10+1). Nic innego chyba się nie da zrobić.
A jeśli chodzi o zakładkę tourne results:
1. zmień nick gracza może masz ustawiony z inneo roomu everst to EVT
2. zresetuj filtry i ustaw wyświetlanie wszystkich rozdań (filter by date -> all hands i filter - >clear