Cześć,
Chcę kupić PT4 do obsługi Holdema, jednakże nie wiem jaka jest różnica między Small Stakes za 60$, a PokerTracker za 90$?
Rozumiem, że jakieś ograniczenie na limit, jaki dokładnie?
Cześć,
Chcę kupić PT4 do obsługi Holdema, jednakże nie wiem jaka jest różnica między Small Stakes za 60$, a PokerTracker za 90$?
Napisane przez Zorodan
Cześć,Chcę kupić PT4 do obsługi Holdema, jednakże nie wiem jaka jest różnica między Small Stakes za 60$, a PokerTracker za 90$?

Hej,
Dzięki za pomoc :sdrink
Link do strony, na której Najczarniejszy znalazł tą informację znajduje się poniżej:
Kupują PokerTracker z linku PokerStrategy.com można otrzymać 10 % zniżkę! Szczegóły na powyższej stronie.
Pozdrawiam.
Tak, tak o zniżce wiedziałem, po prostu przeoczyłem informację pod spodem o limitach:)
Gram turnieje, a że do limitu 22$ jeszcze mi daleko, to na początek mi wystarczy.
Już otrzymałem kod i mam rozumieć, że mogę go użyć na maksymalnie dwóch komputerach?
A gdy aktywuję na drugim komputerze kod, to ręce, statystyki które mam na pierwszym będą widoczne również na tym drugim?
Nie. Na każdym komputerze tworzy się niezależna baza danych.
Widoczne mogą być tylko jeśli ręcznie je wyeksportujesz z jednego i zaimportujesz na drugim.