Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

serial do hm

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
509 Wyświetlenia
Matesu

Witam,

Zrobiłem ostatnio formatke,zainstalowalem hma i mam problem z jego rejestracja. Chodzi o to, iz nie wiem czemu, ale zniknal mi serial który mialem na koncie hm? Skad teraz mam go wytrzasnac? o ile dobrze pamietam, to zawsze on byl widoczny w zakladce my account, natomiast teraz go nie ma?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
v31dt

powinienes miec jeszcze na mailu... jezeli nie widzisz go logujac sie na konto hm, to pisz do ich supportu.

Odpowiedz
Cytat
Matesu Autor wątku
Matesu

Niestety nie mam tego na poczcie, nie wiem co sie z tym stalo. Pamietam, ze jeszcze z kilka tyg przed formatka byl normalnie na stronie, a raczej watpie by formatka miala wplyw na jego znikniecie. Napisalem do supportu zobaczymy co odpisza.

Odpowiedz
Cytat
salyk

Witam,

my niestety nie jesteśmy w stanie pomóc. Kontakt z supportem HoldemManagera powinien rozwiązać problem.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Matesu Autor wątku
Matesu

spoko, wyjasnilo sie wszystko;)

Odpowiedz
Cytat
Darek696

witam mam bardzo podobny problem z tą różnicą że mam swój klucz tylko na początku włączyłem wersje trial i teraz pytanie w którym miejscu wpisuje się klucz bo za cholerę tego w opcjach nie mogę znaleźć??

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez Darek696
witam mam bardzo podobny problem z tą różnicą że mam swój klucz tylko na początku włączyłem wersje trial i teraz pytanie w którym miejscu wpisuje się klucz bo za cholerę tego w opcjach nie mogę znaleźć??

Witam,

jak Twój trial się wyczerpie to będziesz miał możliwość wpisania swojego klucza do programu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat